Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

fuck!

No terve!!
Olin tänään aamulla aiaks tollo. Mun piti mennä klo 08.00 Heinänokan leirikeskukseen. Noh, eilen en ollu sit koulussa, ja niinpä mä odottelin muita koulukavereita siellä 1,5 tuntia. Potkisin käpyjäja kuuntelin lintujen laulua. Näin sellasen harvinaisen tikan ja se oli jossain kolmen metrin päässä musta.. sE OLI muuten musta, mutta sitten sen selässä oli kaks isoo harmaata/vaaleeta läiskää.. Oliskohan se ollu ehkäpä valkoselkätikka?TAI harmaatikka...(?)onkohan sellasia edes olemassa..
Noh, se siitä aiheesta.. Me sitten oltiin siellä leirikeskuksessa johonki kolmeen saakka. Leikittiin kaikkee jänskää ja pidettii monenmoiset kalvosulkeiset. Jezz.

Noh, illalla olin paska ja luistin tärkeästä partiohommasta. Tuli oikeen huono omatunto.. Ja flunssakin on tulossa koska tuli niin helvetin kylmä siellä ulkona odotellessa.

Ja p.ystävä tuli käymään kotona. No, eipä siinä sitten mitään.. Vähän tuli jotain ristiriitoja. Ensimmäinen kerta. Ja muutenkin mulla oli vähän pöljä olo tänään sillon,ku se oli meillä. Nähdään seuraavaks torstaina.
Sillon pitää olla ihan säädyllisesti, ja PITÄÄ ne vaatteet päällä---ihan oikeesti!

ja perjantaina on vappuaatto. Jesh, sitä mä odottelen jo innolla.... tai ehkä jopa "innolla".

Kirjoitettu Tuesday 27.04.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: