Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ilmastonmuutos ja minä

Hei, olen Pentti Perusinsinööri, 42 -vuotta. Minulla on kaksi lasta (Pekka 8, Mari 6), aviopuoliso, rivitalonpätkä ja Volvo vuosimallia -97. Harrastan sauvakävelyä, koiran ulkoiluttamista ja saunomista. Talvisin käymme perheen kanssa lomailemassa Mallorcalla, josta ostimme lomaosakkeen vuoden 2003 talvella. Pidän lenkkimakkarasta, urheilun seuraamisesta ja Leevi and the Leavingsista. Varsinkin kappale, jossa lauletaan paluusta pohjois-Karjalaan sykähdyttää minua. Se on oikeaa musiikkia, ei mitään räkäistä surinaa ja jumputusta. Eihän sellaisesta saa edes mitään selvää!

Ilmastonmuutoksesta puhutaan nykyisin paljon, mikä harmittaa minua. Uskon että keskustelua pidetään väkisin yllä, jotta bensiinin verotuksen korottamiselle saataisiin näin kansalaisten yleinen hyväksyntä. Kun maahan saatiin vihdoikin kunnollinen oikeistohallitus, toivoin sydämestäni että se korjaisi tämän asian. Tähän mennessä asia on kuitenkin edelleen jätetty rempalleen, ja Keskustan äänestäjänä tunnen itseni petetyksi pahemman kerran. Miksi viherpiipertäjät, kommunistit ja shokkiuutisia tavoittelevat (tyhjän)toimittajat eivät voi vain pitää suutaansa kiiinni? Miksi minua, ihan tavallista, suomalaista veronmaksajaa halutaan pelotella ja häiritä tällaisella asialla?

Pelkään, että lapseni saavat vielä vaikutteita tästä jatkuvasta mediapommituksesta. Näin viime yönä painajaista, jossa Pekka oli kasvattanut hiuksensa pitkiksi, ryhtynyt kasvissyöjäksi ja liittynyt Greenpeacen tukijaksi! Kuinka tällaisessa tilanteessa voi edes yrittää kasvattaa lapsiaan ihan tavallisiksi, kunniallisiksi veronmaksajiksi? Eihän mitään ilmastonmuutosta edes ole olemassa, ja jos onkin niin eihän se mitenkään vaikuta meihin täällä Suomessa! Ja jos täällä kesät vähän lämpenevätkin, niin sehän on vain mukavaa!

Haluan jatkossakin ajaa lähikauppaani autolla, syödä runsaasti lihaa, lentää talvisin Mallorcalle, ostaa mielenkiintoisia tavaroita ja elää muutenkin ihan tavallista, kunnollista, suomalaista elämää!

Työkaverini sanoi hauskasti, että ei hän ei usko mihinkään ilmastonmuutoksiin niin kauan kun hän talvella käyttää karvalakkia. Olen samaa mieltä!

Kirjoitettu Wednesday 08.08.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: