Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Häijy -EP valmis

Viime päivityksestä onkin jo aikaa. Teimme Cantawierre-orkesterin kanssa EP-levyn. Edelliseen ei oikeastaan muuta lisäystä, kuin, että tällä kertaa se levy maksaa 5e + postikulut, muuten samat ohjeet, lisätietoja voi kurkkia yhtyeen kotisivuilta, linkkejä on siellä täällä, ja tässä yksi: www.cantawierre.com

Edelliseen verrattuna yleismeininki on rankempi, kappaleet itsessään hieman raskaampia ja äänitystekniikan erilaisuudesta sekä masteroinnista johtuen soundit ovat muhevat ja ihaanan paksut. Yhtyeen studiosoitto oli yleisesti ottaen tiukempaa ja itsevarmempaa, vaikkei ongelmilta vältytty tälläkään kertaa. Meinasi siinä kitara jos toinenkin instrumentti lentää seinään, eikä se suinkaan johtunut liiasta alkoholista. Kautta oman käden -pitkäsoiton äänitykset kestivät about kaksi ja puoli vuorokautta, tällä kertaa ei mennyt kuin kaksi. Jotkut kunnianhimoiset rokkarit osaavat kyllä sen kahden kappaleen hiomisen, jota kestää vähintään viikonloppu, mutta me ei sellaisia osata. Jos ei mene täydellisesti, niin mennään mieluummin kaljalle.

Ensimmäinen raita, Totuus ei pala tulessakaan, voitti muuten YleX:n demokisan viikolla 28, nousten siitä Himotuimpien sijalle 7. Melkoinen saavutus meiltä, mutta missä viipyvät keikat? Vain Spede tietää.

Soolohässäkkää tulee joskus lähiaikoina jokusen kappaleen verran, saa nyt nähdä tuota, että milloin. Albumillista tässä ollaan pyrkimässä kuitenkin tehdä, tällä kertaa ihan omin voimin, käyttämättä ulkopuolisia sanoittajia, tosin yksi projektiluontoinen "mitä sinulle tulee tästä mieleen"-kappale saattaa eksyä kokonaisuuteen, Anton kirjoittaman lyriikan pohjalta, jota säveltämään osallistuu useampi henkilö, jokainen omalla tahollaan, ja kaikki julkaistaisiin itsenäisinä kappaleinaan yhtenä kokonaisuutena. Mutta saa nähdä, tuleeko milloin.

Gotta buy me some beer now.

Kirjoitettu Tuesday 28.08.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: