Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mitä aamusta, päivästä tai yöstä kertoisin?

No ainakin yö oli seksitöntä aikaa, kun läskit pitäisi olla silmillä. No, se ei aina kerro, että nukkuuko levollisesti ja olisko seksi sopivaa unilääkettä rauhoittavaa. Oksitosiini, eli onnellisuushormoni syntyy vain suukottelusta, halaamisesta ja seksistä, vaikka sitäkin yritetään kemianluokassa valmistaa keinotekoisesti. No, minulla on aikaa noista tärkeistä elämän onnellisuuden tekemisistä asioista ja liikevoiman mittareista. No, totisesti, totisesti voin sanoa etten olisi kieltäytynyt yhdestäkään oksitosiinin tuovasta eleestä, mutta ei sinne ketä tahansa lakanoihin tietysti päästäisi. Toisinaan suuteleekin mieluummin kaljapullon huulia. Ei ole päivät tekemisellä pilattuja, joten seksi on hyvää terapiaa. No, panettaako? Totisesti, totisesti minä sanon. Eihän se ole kuin luontainen luomu ja tekemättä paras.

Millainen nainen saa pomppimaan voltteja, niin hänellä hieman masukkaakin saa olla ja sana luomu toistuu usein arjessa keittiössä. Juhlapäivinä paklattuna ja muuten ihan oma itsensä. Kitataan itsemme samaan pihkaan hyttysinä ikuisina, niin ei voisi olla parempaa tiedossa. Kissa kehrää tyytyväisyyttään tai pelossa. Mitä on jumalan tahto, kun hän on rakkaus? Antaako ihmisen elää vai adoptoiko taivaaseen ja kenet? Sulka kuljettaa ja sydän ei saa painaa enempää kuin linnulla. Tasapaino ja horoskoopit antavat osviittaa, että kuinka helpolla saatat olla hepreaksi Jom Kippur, eli syntipukki pässi ilman kiveksiä ja synnitön paratiisissa. Itse valitsen kivekseni ja uusien syntien tekemisen elämässä, sekä rajapyykin siirron laaksoon kuninkaiden. Ettenkö pystyisi pahuuden sormuksesta kieltäytymään. Olemme alamaisia jumalattarelle ja jumalalle. Vihille kosinnasta en sen oikean kanssa, en koskaan kuolevaisena.

En halua teidän kanssa elävien ihmisten takia tehdä uutta syntiä jälkeen sovituksen, mutta en halua kieltää. Valitsen mieluummin ikiunen Kalevalassani kuoleman jälkeisenä elämänä, koska liika valvominen yöunissa ei tuota tulosta hedelmäistä. Vain Jeesuksen kautta kuljetaan hänen isänsä valtakuntaan, Väinämöinen kuljettaa jumalten valtakuntaan lepoon. Oikeasti Tuonen kirjassa ei ole yhdenkään ihmisen nimeä, Tuonela on jumalten hautuumaa. Onko heidät herätetty kuolleista kokemaan ja käymään lävitse sydämmen omat syntinsä? Haluatko uudesti syntyä loiseksi, madoksi, sammakoksi, myyräksi, muurahaiseksi, ristilukiksi vai ihmiseksi? Sait kunnian itse jumalalta syntyä immeiseksi, jonka elämäntarkoitus ei ole tehdä eniten ja mahdollisimman paljon syntiä. Siksi Jeesus halusi syntiset puolelleen. Eihän pieni lapsi pelastusta tarvitse, hän on sen jo saanut viattomuudellaan. Terveysopissa Jeesus suosittelee kondomin käyttöä, että emme tekisi lisää syntisiä. Lapsi on synnitön ja aikuisuuden saavuttaessa alkaa tekeminen pahuudessa. Vain syntinen pelastusta tarvitsee.





Kirjoitettu Tuesday 21.11.2023

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: