Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

No, nyt on mies ryöstetty. Haudan ja kehdon ryöstö on tehty.

Enempää ei voi viedä kuin vaatteet päältä ja alasti mies kivitettäväksi. Hän ken on synnitön heittäköön ensimmäisen kiven. Onhan koettu pohjamutia kodittomana reissaajana ja talvi tekee haastetta Nuuska Muikkusen elämään. Pitihän minun etelehän, mutta vieläkin pakastimessa. No, tästä ei voi ottaa kuin alkua uuteen elämään, että etsien rakastaan maailmalta. Rakastan musiikkia, mutta olisihan se nahkakin yllä kiva tai mukava, niin olisi ruodot piilossa. Nahkaa voisi lainata joku nainen immeinen minulle. Joo, eli ajattelin, että hienosti ryöstetty kuiviin kaikki omaisuuteni. 595euroa ja kaikki valokuvia myöten huutokaupassa saitten, ei lämmitä sydäntä olla nyt kaduilla ja muistoissa on vain entinen elämäni. Etsin uudet ihmisetkin ympärille kiitoksena teille päin, keillä on nyt minun omaisuuttani... Ryövärin luolan oletten tehneet herramme pyhätöstä ja Jeesuksellakin paloi vain kerran hermot ja heitteli pöytiä temppelissä. Ihan kuin tarkoitin, että hautaan ruodot ja etsin uudet lihat ympärille, että minut voi ryöstää ja siten murhata henkisesti ja fyysisesti.

Saa aloittaa ihan kaiken alusta elämässä. No, eihän se työ ja yö elämässä koskaan ole ollut ihmeellinen asia, pimeys seuraa ja valkeus kantaa... Mistähän saan uudet soittimet ja pelitkin, kun kaikki meni Kankkulan kaivoon. Yrittänyt artistin elämän elvyttämistä hankkien ihan kuten aikoinaankin. Ensin akustisen kitaran nylon kielisen ja senkin annoin lapsilleni ensimmäiseksi kitaraksi. Nyt voisi elämä antaa ihmiselle rauhan tai rauha löytyy mullasta maan. Nyt on sydän ontto ja turha odottaa, että katkeruudessa mitään sympatiaa ja teetä on tiedossa loisille, joille en ole luomakunnassa koskaan keksinyt tarkoitusta. Viruksilla ja bakteereillakin on tehtävä, mutta ei loisilla. Näin tehdään sydämmen ympärille paksu suojaava routa, jota ei sulata kuin yksi ihminen maailmassa. Korpiksi häntä kutsutaan ja kerran on sen jo tehnyt (ostyrig hjärta)....

No, eihän minulla ole kun aikaa odottaa ja tuntuu vain, että jos elää saan alla ylemmän johdatuksen. Valittu olen ja jumalan tahtoa kunnioittanut, sekä kaiken antanut. Enempää ei voi viedä kuin retkun hengen riepuni roikaavan ja loppuun palanut on nuotio ja minä. ei ole kummoinen tehtävä teille paratiisini murhaajille. Olisiko yhteinen nimittävä tekijä sana ihminen ja itse en muka olisi lihaa ja luuta, sekä tunteilla ajatteleva ihminen sen kummempi kuin muutkaan. Totisesti, totisesti minä vakavin kasvoin teille sanon, että oletten mokannut minun suhteeni kaiken ja en halua kanssa olla immeisten.... Painukaa vittuun elämästäni, niin annatte rauhan sielulleni raadellulle. Minua ei paranna aika haavoissani. Rukoilin Jeesukselta kirousta omaisuudelleni ryöstetylle, ihan kuin olisin alkuperäsikansaa, joka ei omaa ihmisarvoa omalla tontillaan edes. Saattaa olla, että torppasi palaa maan tasalle. Viimeiset kytevät tuhkat löytyvät omasta kotoasi. Tiedossa on valvomisen sunnuntai ja Liisan päivä, sekä TUOMIOSUNNUNTAI...... Katsokaa almanakkaa, nimi on ennen (nomen est omen) ja sen antoi jumala kasvoton lahjana ihmiselle, että tuntisimme toisemme. Minä en tunne kuin yhden ihmisen ja hän ei ole syntisestä Suomesta, vaan Ruotsista.

Elämme pyhässä maassa ja olemme saaneet kunnian asua hautausmaan päällä. Aikakirjat ovat aina päättyneet Suomeen, onhan tämä jo toinen maapallon itsemurha. Pelastettavaa ei ole kuin lapset ja synnittömät sulan ja sydämmensä punninneet immeiset. Kuoleman syntejäkin pidetään vitseinä ihan Mooseksen käskyjä myöten, niin maailma minun silmissä ei ansaitse pelastusta. Demoni pelastuisi ja kirous jatkuisi paratiisin omenasta aloittaen taas, kun jumalalla ei ollut kuin yksi oma asia, eli puu, johon ei saanut koskea. Ei paljon omaa, mikä ei olisi ollut muiden käytettävissä. Nyt ei riittänyt, että haukattiin omenaa. Koko puu syötiin tyhjäksi ja kaadettiin polttoa vaille.

Voiko tästä kiitosta herua herukkaista, että ei nälänhätää sikopaimenen tavoin tuhlaajakansalle olisi tiedossa. Se on jo pitkällä ja syntisyydessä aste vetää korruptiolle vertoja. Jumala ei ole lahjottavissa, ei edes uhrimenoilla. Oikeastaan enää vain odotan, että oikeasti naulaatten minut Andreaan ristiin ja olen saanut apostolin statuksen hyvän tekijänä, sekä jumalan armon tuntevana elävänä soluista koostuvana ihmisenä. Jumalan armo on, että hän ei katso hyvällä, kun omansa kärsii, vaan ottaa mieluummin omansa pois. Lopullinen kidutus olisi ihmisen kaiken julmuuden ylittävä asia. "Isä, älä rankaise heitä, he eivät tiedä mitä tekevät".... Kuuluisat viimeiset sanat I.N.R.I:stä... Sanon samat sanat, että ei tässä ole mitään järkeä elää. En tunne sisintä kenessäkään ja olen täysin ulkopuolinen kanssa ihmisten. Ota minut pois ja anna rauha armon, vaan omantuntonsa kanssa muut jäävät elämään. Olkoon se rangaistus, jonka vain kuolema pyyhkii (utplåna) sydämmistä pois. Uusi sukupolvi on aina synnitön.


Kirjoitettu Friday 17.11.2023

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: