Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kaikenlaisia ajatuksia ja bändi joka aloitti harrastukseni

Ajattelin viimein kirjoitella jotain ajatuksiani kaikenlaisesta.

Kutsun itseäni muusikoksi nykyään kun olen aloittanut Screaming Heartin ja The Day I Go Away projektini. Olihan minulla sitä ennen Her Last Kiss mutta se projekti oli todella huonosti organisoitu, tehty ja brändätty. Oli vain nimi jonka alla tehdä nopeaan tahtiin musiikkia. Joitain biisejä en halua enää edes kuunnella mutta sitten on jotain albumeita nyt nähnyt uudessa valossa kuten toinen albumi "Beautiful Silence" jossa on simppeli tyyli. Teen siis kappaleeni looppeja käyttäen koska en osaa soittaa mitään. Toisaalta mitäpä siitä, ainakin on uniikki tapa luoda kappaleita.

Her Last Kiss alkoi ollessani 15 tai 16 vuotias vuonna 2015. Kiitos Jesus Loves Junkies kun innostit tähän hommaan. Musiikkia tulee myös kuunneltua aivan helvetisti joten inspiraatiota löytyy paljon. Tällä hetkellä Alien Vampires iskee kovasti kuuloon niin sitä ja muutakin tulee kuunneltua puhelimesta. Esimerkiksi Sentenced ja LAB on soinut kovasti. Muusikkona en hae rahaa ja mainekin on vain mahdollinen kiva lisä. Se tekeminen ja luovuus sekä itseilmaisu on miksi innostuin tästä. Myöskin monet laulajat kuten Ville Valo ja Kristof Bathory saavat minut haluamaan musiikin ääreen joskus. Tällä hetkellä enemmän fanin roolissa mutta joskus se tekeminen kiinnostaa. On vain niin paljon asioita elämässä että pitää priorioida ajankulu.

Kävin tänään kirjastossa ja lainasin HIMin kirjan "Synnin Viemää" ja on kyllä mielenkiintoinen isona HIM-fanina. Tulee toisena top 5-listallani. Jesus Loves Junkies on ollut ykkösenä siitä asti kun bändiin törmäsin silloin 2015. Kysessä on Nine Inch Nails-vaikutteinen Industrial Rock-yhtye joka syntyi alunperin Arizonan Tucsonissa vuonna 1994. Bändi lopetti 1999 alussa mutta nyt laulaja on päättänyt julkaista uuden levyn. Single tuli ulos pari kuukautta sitten ja oikein kiva on. Paljon parempi ja modernimpi laatu ja mukana on coveri Mötorheadin "Sacrified"-kappaleesta. Singlen nimi on "Only Way". Bändin vanhemmasta tuotannosta parasta ovat yleisesti viimeinen 1998 albumi "The Great Escape From Paradise" joka on monen mielestä Marilyn Manson tyylinen. Toki sekin bändi oli vaikutteena. Pistän linkin josta löytyy hieman lisää tietoa JLJ:stä.

https://genius.com/artists/Jesus-loves-junkies

Oma suosikkialbumi bändiltä on toinen julkaisu "Inner Sanctum" vuodelta 1995. Laulaja ei pidä albumeista ennen vuotta 1996 mutta hän oli 18 vuotias kun sai ekan levyn tehtyä. Kyseessä on "Sold"

Taidan ruveta syömään...

Kirjoitettu Thursday 14.09.2023

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: