Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kahdeksas (itsensä kehittäminen)

Kehittyminen sekä kasvaminen on antoisaa ja mielihyvää tuottavaa. Yritän rakentaa itseäni monin erilaisin keinoin niin yksittäisillä suurilla kuin useilla pienillä haasteilla. Jonkinlainen päämäärä on hyvä pitää mielessä ja omat voimavarat kannattaa käyttää harkiten. Usein sorrun riippuvuuksiini ja energia, jonka olisin voinut käyttää päämääräni tavoitteluun, valuukin tyhjyyteen.

Epätoivo on yksi tekijä, joka sekä hidastaa että edistää päämäärään pääsyä. Koen epätoivon eräänlaisena sisäisenä huomautuksena siitä, että tämä ratkaisu ei toimi ja vaatii syvempää sitoutumista. Niin tai näin, olen jo monesti ehtinyt heittää mielessäni projektin menemään, kun jostain löytyy lisää voimaa vielä pohtia asiaa ja päihittää epätoivo.

Käytän yksinkertaisia keinoja kehittymiseen, joista luovuus yhdistettynä vaistoon on suurin. Konkreettisesti teen päivittäin askareita eri tavoin, eri kädellä tai jalalla. Olen oikeakätinen, vaikka lapsuudessa kirjoittelin myös vasemmalla mutta koska se tuhri käteni, luovuin siitä. Nykyään kirjoittelen välillä vasemmalla kädellä peilikuvakirjoitusta. Se oli helppoa opetella oikeakätisen: otin molempiin käsiin kynät ja keskeltä paperia aloin tikkukirjaimin kirjoittamaan oikealla oikealle vasemman matkiessa vasempaan suuntaan peilikuvana. Ilmeisesti monet vasenkätiset kirjoittavat aluksi peilikuvana. Käden tuhriintumisongelmaan siis löytyi ratkaisu ja osaan myös helposti lukea peilikuvakirjoitusta.

Kun laittaa tarpeeksi energiaa päämäärän saavuttamiseen niin tulee löytämään reitin. Ja sitten seuraavan haasteen pariin.

- Eve

Kirjoitettu Tuesday 16.11.2021

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: