Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Idols -kriitikot

Alkaa ihan oikeasti menemään hermot tuohon kaikkeen Idols-vouhotukseen, joka mediassa pyörii aika mukavasti nykyisin. Kaikilla tuntuu olevan hirveä tarve päästä purkamaan kritiikkiään Idols-tuomareita kohtaan. Viimeisimmän luin maanantaiaamuna Iltasanomista tai Iltalehdestä juna-asemalla lähtiessäni Turusta Helsinkiin, takaisin armeijaan.

Eih. Mitä sitten jos ihmisiä siellä televisiossa mollataan? Mitäs menevät sinne, eiköhän se ollut ihan odotettavissa, ettei siellä silkkihansikkain tulla ketään kohtelemaan. Tuntuu myös täysin käsittämättömältä, että nämä hurjat kriitikot sitten tosissaan vielä sepittelevät, etteivät he sitä Idolsia kuitenkaan katso. Justiinsa joo.

No, itse ainakin nautin äärettömästi katsellessani Idols-ohjelmaa. Hauskaa, kun ne, jotka eivät osaa, saavat kuulla suoraan sen etteivät osaa. Ja ne, jotka osaavat, saavat taas kuulla osaavansa. Todella hienoja suorituksia sinänsä kaikki, mutta on se vaan kumma ettei monelle löydy sitä kaveria sanomaan, että älä nyt mene sinne telkkariin itseäsi nolaamaan, kun et kerran yhtään osaa laulaa.

Noh, yhtä kaikki, viime yönä poksahti taas kovaa. Nyt on enää alle 80 aamua jäljellä. Ja kaiken huipuksi mulla alkaa yhdeksän päivän loma perjantaina. Aion lomallani ripata puheet discotanssioppaasta ja tehdä siihen taustalle jonkin mukavan kiksubiisin. Idea on mielestäni hulvaton! :) Katsotaan miten käytännössä homma toimii.

Osa lomasta menee luultavasti Mikserin coodaamiseen, mutta aion kyllä ottaa nyt rennosti, nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta sekä ennen kaikkea hyvästä musiikista.

keskiviikkona 22. lokakuuta 2003 kello 14:10. Tj79.
Arto Aaltonen

Kirjoitettu Wednesday 22.10.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: