Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Biodieselin valmistuksen ohjeita.

Aluksi öljy puristetaan esim. rypsistä. Sen jälkeen se a) joko annetaan seistä paikoillaan pari kuukautta, jotta roskat painuu pohjalle ja otetaan sitten öljy "talteen" tai b) suodatetaan aluksi suuret roskat pois ja lopuksi esim. hydraulipumppua apunakäyttäen suodatetaan 10 mikronin suodattimen läpi. Se rypsistä saatava rouhe voidaan polttaa stokerissa tai syöttää rehuna eläimille (=erittäin tehokasta tavaraa kummassakin tapauksessa, paitsi myynti esim naapurille ei onnistu rehuyhtiöiden toimesta enää, koska VALTION TAHOLTA MÄÄRÄYS laatu tarkastuksesta, 1. koe maksaa 300 €...et silleen)

Sitten kun on öljy otettu talteen se voidaan sekoittaa sellaisenaan dieselin sekaan esim. 30/70 suhteessa tai esteröidä, jolloin siitä tulee RME:tä eli rypsimetyyliesteriä ja glyserolia. Glyseroli voidaan myös polttaa tai myydä. Glyserolin lämpöarvo 3 kertainen puuhun verrattuna.

Sitten lopuksi esteröity polttoaine voidaan käyttää dieseleissä 100% tai sekoitettuna dieseliin.

ESTERÖINTI::::

Rypsi tms. öljyyn sekoitetaan 58 C asteen lämpötilassa metanolia n. 20 % (öljynmäärästä). Lisäksi Metanolin sekoittamisen jälkeen lisätään lipeää pari prosenttia tai tarpeen mukaan (kokeilemalla). Glyseroli erkaantuu itse biodieselistä ja painuu raskaampana pohjalle. Sitten biodiesel voidaan vielä pestä VEDELLÄ. Eli biodieselin sekaan/päälle SUMUTETAAN vettä, jolloin vesi liuottaa vesiliukoisen glyserolin erottaen lounkin glyserolin, jolloin biodiesel jää kevyempänä pinnalle. Sitten prosessi olikin siinä.



harmi vain, kun valtion taholta biodieselin valmistaminen on tehty mahdottomaksi verotuksellista syistä. Lisäksi rehuyhtiöt ovat yhdessä valtion kanssa laittaneet lisää kapuloita rattaisiin määräämällä jäännös rouheelle laatutarkastuksen.

Sitten siihen mitä Mauri Pekkarinen totesi veron poistamisesta esim rypsistä tehdylle biodieselille. Hän oli sitä mieltä, että veroa ei voida poistaa, koska rypsi tuotetaan EU tuilla. Hän ei kuitenkaan sanonut sitä miksi tukia maksetaan: NO SIKSI KUN HINNAT ON KEINOTEKOISESTI TUOTU NIIN ALAS, TUILLA SIIS TÄYTETÄÄN SE AUKKO MIKÄ TULEE HINNAN ALENNUSTEN VUOKSI, JOTTA VILJELIJÖIDEN KANNATTAISI VILJELLÄ SITÄ!!!

LISÄKSI HALUAN MUISTUTTAA ETTÄ ESIM RUOTSISSA OMAVALMISTEPOLTTOAINEET OVAT VEROTTOMIA!!!!!!

ENTÄ MEILLÄ SOSIALISTISESSA SUOMESSA??? NOUSKAAMME BARRIKAADEILLE JA RUVETAAN AJELEMAAN OMILLA POLTTOAINEILLA PUHUMATTA KENELLEKÄÄN TAI VAIKKA POLTETAAN KAIKKI RYPSIT YMS. KOSKA MUUTEN ANNAMME SEN ILMAN VALTIOLLE ILMAN KUNNOLLISTA KORVAUSTA!!!!!!!!!

Kirjoitettu Saturday 19.03.2011

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: