Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mr Lotharin viikko 45/2010

Maanantai ja tiistai meni Rovaniemen reissusta ja Lapin Pornopäivistä palautuessa.

Keskiviikkona oli vuorossa Girl´s Night Out bileet Mikkelin Kharmassa, kyseisissä bileissä minä olin juontajana ja Mr New York esiintyjänä.

Torstaina läksin melkein heti herättyäni eli kahdentoista aikaan ajelemaan kohti Helsinkiä, matkalla kävin hakemassa itselleni uuden esiintymistakin Lahden Leather Heavenistä. Pääkaupunkiseudulle päästyäni kävin ensin syömässä yhden tytön kanssa kiinalaisessa ravintolassa, sen jälkeen kävin hakemassa pari tyttöä kyytiini ja suuntasimme Seiskan bileristeilylle. Risteilyn aluksi kävimme ottamassa parit drinkit karaokebaarissa, sen jälkeen kävimme ostoksilla taxfreessä jonka jälkeen läksimme saunomaan ja uimaan laivan allasosastolle. Saunareissun jälkeen minä lepäilin hiukka hytissä sillä aikaa kun tytöt meikkailivat ja laittoivat itsensä muutenkin biletyskuntoon. Yhdentoista jälkeen läksimme tsekkaamassa Seiskan V.I.P-tilan josta oli hyvä katsella illan esiintyjiä, tosin tarjoilu vipissä oli aika surkea (olutta, siideriä ja viinejä) ja siksi minä kävinkin itse hakemassa pöydän täyteen viinapaukkuja ns. rahvaan puolen baaritiskiltä. Lolan tanssiryhmän esiintymisen jälkeen naapuripöydässä ollut tutun näköinen kundi tuli kysymään minulta ketä me oikein olemme, kun sanoin hänelle että olen Anssi Viskari ja teen aikuisviihdettä työkseni meni kundi ihan hiljaiseksi eikä muistanut edes esitellä itseään. Niinpä minä kysyinkin häneltä kuka hän on ja vasta tuossa vaiheessa hän tajusi esitellä myös itsensä. Täytyy myöntää että sain hyvät naurut muutamien julkkisten kustannuksella kun seurasin miten he yrittivät epätoivoisesti pokata seurassani olleita naisia. Jossain vaiheessa siirryimme laivan discoon jossa meno jatkuin suht samanlaisena, sillä erotuksella että porukka oli vaan enemmin humalassa ja pokausyritykset entistä epätoivoisempia. Discoreissun jälkeen pidimme vielä jatkot meidän hytissä ja nukkumatin maailmaan siirryimme joskus aamu viiden-kuuden aikaan.

Perjantaina heräilimme yhdentoista aikaan ja päätimme lähteä käymään ostoksilla Tallinnassa. Ostosreissun jälkeen menimme syömään laivan ravintolaan jonka jälkeen meitä kaikkia kävi väsyttämään niin paljon että menimme vielä ottamaan pienet päiväunet hyttiin. Laivan rantauduttua Helsinkiin minä hyvästelin tytöt ja läksin ajelemaan Mäntyharjulle jossa toiset kaverini jo odottivatkin minua paikallisessa ravintolassa. Ravintolasta matka jatkui minun huvilalle, jossa laitettiin sauna päälle ja yksi kavereistani teki hiukka ruokaa minun viritellessä tulia takkaan. Minä olin kuitenkin niin väsynyt että menin nukkumaan jo ennen puolta yötä.

Lauantaina päivä meni kavereiden kanssa huvilalla hengaillessa, illalla läksimme porukalla Elimäelle jossa minulla oli Ladies Night keikka ravintola Pepperonissa. Matkalla pysähdyimme myös ravintola Känkkäränkässä ja Pub Wanhassa Valkealassa. Saavuimme Elimäelle kymmenen aikaan, ennen showta ehdimme syödä pitsat ja kaverini ehtivät juoda aika määrän alkoholia. Oman esitykseni jälkeen yksi meidän mukana ollut tyttökin innostui strippaamaan. Esiintymisten jälkeen läksimme takaisin minun huvilalle.

Sunnuntai menikin sitten ihan vaan kavereiden kanssa huvilalla laiskotellessa.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=727527

Kirjoitettu Sunday 14.11.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: