Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

SniiKKi - Usko Ittees

Himas yksin istun ziigailen vanhoi valokuvii taas. Ei voi muutaku miettii ja kelaa mitä elämällää tekis. Mieles voin vaa muistoi selaa kuinka elämä on menny pilal. On mul mieles muistoi hyviiki, mut sydämmes paljo haavoi liia syvii. Oispa mul syit mont jonka takii elää.


Tää biisi on kaikille skideille, spurguille, nisteille, neuvoks pieneks et ottakaa vittu niskastanne kii ja alkakaa duunaa sitä mitä jumalauta haluutte.


Oke jees ekat lainit ei ollu mun omii mut lupasin tehä biisin frendin parist lainist jontka se oli skrivannu blogiisa. Lupaus on lupaus, ja jos ittelles jotai lupaat ja sen rikot nii vittu tapata ittes, koska jos sä ittelle tehdy lupaukse rikot sun elämässäs oo enää yhtää mitää.


Tää biisi on kaikille skideille, spurguille, nisteille, neuvoks pieneks et ottakaa vittu niskastanne kii ja alkakaa duunaa sitä mitä jumalauta haluutte.


Jees ei muhukaa olla koskaa uskottu missää mitä oon koskaa tehny, ain tullu vaa jotai dissi paskaa, niiku täski jutus mut hei vitun spedet mitä mä nytki teen? Skrivaan riimii ja jossette tykkää nii vittuako luette näit mun lainei. Jotku diggaa jotku dissaa ja tää riimien kyhäys on mulle sitä mitä tuun duunaa joka VITUN päivä loppu ikäni

Kirjoitettu Thursday 30.09.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: