Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mr Lotharin viikko 37/2010

Maanantaina heräilin huvilaltani yhden tytön kanssa, aamupalan jälkeen tyttö läksi ajelemaan kohti etelää ja minä läksin viemään Bemarin huoltoon ja renkaiden vaihtoon.

Tiistaina hoidin keikkojen laskutuksia.

Keskiviikko meni huvilalla hengaillessa.

Torstaina laitoin Ferrarin talviteloille ja sovin että menen esiintymään 2.10 eräisiin yksityisbileisiin.

Perjantaina julkaistiin päivällä Mr Lothar & Sabina – Puutteen poisto video osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php kyseisen videon juoni on seuraavanlainen:” Mr Lothar on laittanut Facebookiin ilmoituksen että on matkalla Helsinkiin ja voisi tavata sekä kenties kuvatakin uusia tyttöjä videoihinsa. Sabina puolestaan on kärsinyt jo jonkin aikaa puutteesta, niinpä hän ottaakin oitis yhteyttä Lothariin ja sanoo haluavansa kuvata videon mahdollisimman pian. Tällä videolla näette miten ripeästi hommat etenee Lotharin saapuessa Sabinan luokse ja kuinka Lothar roiskii lastinsa lopuksi hoikan Sabina muhkeille rinnoille.” Illalla kävin pyörähtämässä paikallisissa baareissa.

Lauantaina minulla oli esiintymiskeikka eräissä yksityisbileissä Tuuloksen VPK-talolla. Keikka meni muuten loistavasti mutta DJ hiukka kämmi musiikkien kanssa, minä en antanut sen kuitenkaan pilata esitystä. Kotimatkalla kävin pyörähtämässä Lahdessa Scorpionissa, Ilon Talossa ja Disco Glowssa. Mäntyharjulle päästyäni kävin vielä juomassa yhden lonkeron paikallisessa baarissa ja sen jälkeen syömässä hiukka roskaruokaa nakkikioskilla.

Sunnuntaina läksin melkein heti herättyäni huvilalleni tyhjentämään pore- ja uima-allasta, siinä touhussa menikin sitten koko päivä. Illalla katselin Dancen ja BB, jonka jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

Kirjoitettu Sunday 19.09.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: