Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mr Lotharin viikko 24/2010

Maanantaina tilasin aamupäivällä Bemariin uudet kesärenkaat, kävin maksamassa huvilan vesiputkien eristeet, allekirjoitin minun ja Melanyn Oslon erotiikkamessujen esiintymissopimukset ja lähetin ne Norjaan messujen järjestäjille. Iltapäivällä olikin sitten ohjelmassa yhden taloyhtiön ylimääräinen yhtiökokous jossa päätettiin kyseisen talon liittymisestä kaukolämpöverkkoon.

Tiistaina tilasin Bemariin uuden avaimen järveen tippuneen tilalle, varasin minulle ja Melanylle lentoliput Norjan reissua varten ja kävin ostamassa uudelle kannettavalleni kuljetuslaukun.

Keskiviikkona piti olla Bemarin kiillotuspäivä, mutta koska kyseinen homma siirtyi torstaille, meni keskiviikko ihan vaan laiskotellessa.

Torstaina aamupäivä meni BMW:n kiillotuksessa käyttämiseen ja kiinteistöjeni sähkösopimuksien kilpailuttamiseen, iltapäivän vietin kotipaikallani pihahommissa.

Perjantaina vein aamupäivällä rautaromuja romumiehelle ja Bemarin kiillotuksesta tulleen laskun Matti Nykäselle. Iltapäivällä läksin hakemaan BMW:n avaimen Mikkelistä, samalla reissulla kävin ostamassa raivaussahan ja katselemassa uutta hiukka isompaa venettä huvilalleni. Mikkelin reissun jälkeen otin pienet päiväunet ja sitten olikin jo aika suunnata kulku kohti Karkkilaa jossa minulla oli Erotic Night keikka Melanyn kanssa Hotelli-ravintola Rautaruukissa.

Lauantaina päivä meni huvilalla kaikenlaista pientä touhuillessa, mutta illalla läksin jo ajoissa Goldyn ja Simon kanssa Haukivuorelle jossa minun ja Goldyn oli määrä vetää Erotic Night. Saavuimme Haukivuorelle jo kahdeksan aikaan ja ruokailun jälkeen kello oli vielä niin vähän että minä päätin hyödyntää ylimääräisen ajan uuden show:n suunnitteluun. Goldy veti oman esityksensä puoli yhden aikaan ja tuon uuden, minun ja hänen yhteisesityksen aika oli puoli kahdelta. Kyseinen esitys sisälsi sitomista, ruoskimista, tulitemppuja ja tietty strippaamista, itse asiassa se oli aika raju setti ja siitä olisi aika helposti saanut tehtyä sellaisen messuille sopivan versionkin joka sisältää liveaktin. Keikan jälkeen läksimme kohti Mäntryharjua, Mikkelin kohdalla jouduimme kuitenkin vaihtamaan Simon kuskiksi sillä minun perjantain keikan jälkeen kuudelta nukkumaan meneminen ja kahdeksalta herääminen alkoi painamaan silmäluomia sen verran että minun koko matkan ajaminen olisi jo ollut aika vaarallista. Minä jäin Goldyn kanssa yöksi minun kotipaikalleni Mäntyharjun keskustaan, Simon jatkaessa matkaa Heinolaan.

Sunnuntaina vein Goldyn puoli kahden junalle ja sen jälkeen aloin testaamaan uutta raivaussahaani kotipaikallani.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta www.kuvake.net/MrLothar

Kirjoitettu Sunday 20.06.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: