Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Modausten käyttöoikeussopimus

Modauksia saa käyttää ja muokata vapaasti kaikkeen ei-kaupalliseen tarkoitukseen omalla vastuulla. Toiveita saa esittää ja yhteyttä voi ottaa ongelmatapauksissa, mutta en takaa minkäänlaista toimivuutta tai tukea, jos modaukset eivät toimi toivotulla tavalla, enkä myöskään lupaa muuttaa ulkoasuja kenenkään pyynnöstä. Modaukset voi jälkikäteen poistaa tyhjentämällä kentän "Lisää oma CSS" ja muokkaamalla ulkoasun mieleisekseen.

Modaukset on suunniteltu erityisesti Firefox -selaimelle, mutta niiden pitäisi näkyä normaalisti myös muilla selaimilla pieniä eroavaisuuksia lukuunottamatta. Toimivuudelle en silti anna mitään takuuta.

Modauksen asentaminen poistaa pysyvästi kaikki aikaisemmat ulkoasun asetukset, väriasetukset ja modaukset, joita sivulla mahdollisesti on. Modaus ei poista artistin logoa, kappaleiden kansikuvia, bändin tietoja, biisien tietoja tai itse biisejä tai ylipäätään mitään artistin sivulle lisäämää tekstiä. Modaus saattaa tosin piilottaa jotain sivun tietoja, mutta tiedot pysyvät palvelimella tallessa. Kyseessä on siis ainoastaan sivun ulkoasumuotoilujen muuttaminen, ja sen asentamisen pitäisi olla täysin turvallista. Jos et kuitenkaan tiedä, mitä tämä tarkoittaa, kannattaa modaukset jättää tekemättä.

Jos sivu ei näytä modauksen tallentamisen jälkeen siltä kuin pitäisi, voit vielä yrittää päivittää selaimen sivun. Jos sivu ei vieläkään toimi, yritä syöttää tiedot uudestaan. Huom! Modauksissa tarvittavat kuvat on ladattu ulkoiselle palvelimelle, jonka toiminnasta en anna minkäänlaista takuuta. Artistisivun toimivuuden pitäisi tosin säilyä 100% myös tapauksessa, että selain ei saa ladattua kuvia sivulle.

Kirjoitettu Thursday 06.05.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: