Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mr Lotharin viikko 4/2010

Maanantaina hoidin aamupäivällä keikkojen laskutuksia ja sen jälkeen läksin Jennan kanssa huvilalleni.

Tiistaina käytin Bemaria huollossa ja kävin Jennan kanssa moottorikelkkailemassa.

Keskiviikkona vein Jennan junalle ja läksin sen jälkeen taas huvilalle rentoutumaan takkatulen äärellä.

Torstaina sovin Eve X:lle ja Katyalle esiintymiskeikat.

Perjantaina olikin sitten oman keikan aika, silloin oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Melany ja paikkana Lahden Love Hotel. Porukkaa oli paikalla todella hyvin ja esitykset meni hienosti, Melany heitti oman soolonsa puoli yhdeltä, minä oman sooloni vartin yli yksi ja meidän yhteisesitys oli vuorossa tasan kahdelta. Meidän lisäksi Lahden keikalla oli sex shop privaattistrippareineen sekä tatskari ja lävistäjä. Ilta oli todella onnistunut, monet paikalle tulleet odottivat varmaan rajuja jatkojakin mutta ne jäi tällä kertaa pitämättä koska minä poistuin Melanyn kanssa ravintolasta melkein heti esitysten jälkeen.

Lauantaina heräilin puolen päivän aikaan, söin aamupalan ja päätin lähteä ajelemaan moottorikelkalla crossiradalle. Soitin matkalla yhdelle kaverilleni, he olivat juuri lähdössä ajelemaan porukalla kelkoilla reitille ja pyysivät minua mukaansa. Kyseessä piti olla ihan vaan pikku lenkki joka oli määrä ajaa rauhallisesti. Aluksi ajelimme yhdelle huoltoasemalle jonne oli noin tunnin matka ja tuossa vaiheessa minulle oli jo tullut selväksi mitä se rauhallinen ajo oli eli sain ajaa ihan tosissani että pysyin letkan mukana. Tankkauksen yhteydessä yksi jos toinenkin sanoi että paita on ihan märkä ja olisi paikallaan pitää pieni kahvitauko. Kahvitauon jälkeen läksimme jatkamaan matkaa seuraavaa huoltoasemaa kohti, mutta emme löytäneetkään reittiä sinne ja illan alkaessa hämärtää päätimme ajaa sovinnolla takaisin samalle huoltoasemalle jolla olimme jo kertaalleen pysähtynyt ennen kuin kelkoista loppuisi bensa. Huoltoasemalle päästyämme kello oli jo sen verran että minä aloin huolestua että ehdinkö kahdeksaksi kotiin, minun piti nimittäin olla silloin Jadea vastassa kotonani. Oli ehkä virhe mainita kyseisestä asiasta kavereilleni, koska huoltoasemalla pidetyn toisen kahvitauon ja tankkauksen jälkeen vauhti oli sitten entistä hurjempaa kun ajoimme takaisin lähtöpisteeseen. Ehdin kuin ehdinkin ajoissa kotiin, itse asiassa jopa niin ajoissa että kerkesin vielä käydä saunassakin ennen Jaden saapumista ja sitten olikin aika lähteä kuskaamaan häntä yhden minun tuttuni synttäreille yllätysesiintyjäksi. Jaden esiintymisen jälkeen kurvasimme takaisin minun asunnolle josta Jade jatkoi vielä samana yönä matkaa takaisin kotiinsa. Jaden lähdön jälkeen minä harkitsin jo käyväni nukkumaan koska moottorikelkkaretki oli ollut sen verran rankka, mutta hetken mielijohteesta päätin kuitenkin mennä pyörähtämään paikallisissa ravintoloissa.

Sunnuntaina kroppa olikin sitten sen verran kipeä lauantain kelkkailusta että en tehnyt muuta kuin nukuin, katsoin telkkaria, surffailin netissä ja istuin hierovassa tuolissa, vaikka kaverini olivatkin sitä mieltä että pari hieroja tyttöä olisi ollut parempi vaihtoehto kuin hierovatuoli.

PS. Kelkkailukuvia löytyy osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=615833 ja osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php on julkaistu tällä viikolla minun kahdeksaskymmenes video eli Mr Lothar & Kisu Rangaistus seksifilmien tekemisestä.

Kirjoitettu Sunday 31.01.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: