Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

SkiZman studiopäiväkirja - Shuret pieree-sessiot 19.1.2010 >>>

Rakas studiopäiväkirja, tänään oli antoisa päivä. Ensimmäiset sessiot SkiZman pitkistä studiohetkistä ovat käynnistetyt. Lukiolla äänitettävät sessiot kestänevät muutamat viikot, riippuen urpojen laiskuudesta. Hommia tehdään siis kun keretään, jaksetaan, ei jakseta, kun on mahdollista tai mahdotonta. Tai ihan sama.
Ensimmäinen täysistunto alkoi lupaavasti pohja-rumpujen audioiden puutteessa. "Pienehköllä" työllä ja "lyhyehköllä" ajalla homma pääsi jatkumaan kun audiot saapuivat paikalle. Ensimmäisenä vuoronsa ottivat vähäsärö-kohtaukset, jotka vaativat turhan paljon ottoja hyvän kitaristin puuttuessa paikalta. Muutamat jyystöt ja menihän ne naruun. Muutamat tarpeelliset kirosanat läpikäytyä homma saattoi jatkua oikeisiin kitaraottoihin jotka menivät suhteellisen helposti sisään, left-komppikitara-ottoon jäi vain yksi (1) selvä virhe josta allekirjoittanut on hyvin pahoillaan.
Jatkoa ajatellen erittäin messevät lähtökohdat todettuna, seuraavaksi siirtynemme oikean laidan komppiäänityksiin jotka itse soittaja totesi kestävän parisen viikkoa, toivottavasti erehtyy...
PS. videokamera on kätevä väline

Kirjoitettu Tuesday 19.01.2010

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: