Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Projekti Onanondope

Aloitin Onanondopen tehtyäni kokeilumielessä ensimmäisen drum&bass biisini ikinä; uudelle projektille tuli tarvetta kun en mitenkään kokenut Infant Outputin olevan sopiva sija uudelle biisille. Ajattelin ensin että tekisin drum&bass sekä dubstep genreihin pieniä ekskursioita ja julkaisisin tuotokset Onanondopella, mutta pian ajatuksen syrjäytti päivitetty miete, joka liittyy haluuni tajuta enemmän ja enemmän konemusiikista. Laajensin Onanondopen käsittämään kaikki klassisimmat genret, joista julkaistuna on jo oikeaoppinen housebiisi.
Tällä hetkellä työnalla on tranceraita, josta ensimmäinen raakavedos on kuultavissa Divaanijulkaisuna. Tämä biisi "Too Epic For You" on ikäänkuin se tallini uusin mersu, enkä oikein viitsi ajaa sitä ulos vielä. Olen kiillotellut konepeltiä ja haistellut nahkaistuimia pari päivää, ja pähkäilen josko siihen äänittäisi vielä vokaaleja. Pienenä väläytyksenä tulevasta vielä se, että ko. raita on monikerroksisin biisini toistaiseksi - 14 instrumenttia siinä pörrää ja kuumentaa koneeni prosessoria äärimmilleen.

Tällä viikolla olen löytänyt Onanondopea varten täydellisen opiskelureitin, nettisivuston nimeltä www.boyinaband.com, jota suosittelen kaikille konemusiikin perusjuttuja hamuaville.

Kirjoitettu Saturday 12.12.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: