Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

16.10 PMMP@Joensuun Kimmel

Neiti sit matkasi Joensuuhun.. "minä saavuin Pohjois-Karjalaan.."

Neiti päätti mennä baariin puol kahdeksitoista. Väkeä oli jo baaris melkeinpä paljon.
Keikka alkoi joskus viis/kymmenen yli kahdentoista (neiti ei yhtään tuijotellu sitä kelloa).
Keikkapaikka oli muuten ihan mielekäs. Neiti luuli, et keikka ois taas alabaarissa, josta lavalle ei näkis sit millään. Onneks näin ei ollut. Nyt taaempaakin jopa näki jotain. Neiti tosin epäili aluksi, et ei sittenkään näe Paulaa, kun lavalla näkyi vaan Mira. Asia ratkesi pian kun Paula vasta saapui lavalle. Valot oli taas ah_niin_häikäisevät, et neiti ei ainakaan pystynyt alussa kunnolla ees kattoo lavalle päin. Onneksi valaistuksen tunnelma rauhoittui loppua kohden tai sit silmät vaan tottui. Neiti ottaa seuraavalle keikalle ne arskat messiin (vitsivitsi) tai sit vois vaan tsekkailla keikan lähempää, niin ei tulis kiinnitettyä valoshowhun niin huomiota. Uusi taustakangas oli kyllä upea! Vie voiton 10-0 siitä edellisestä kankaasta, joka oli vähä synkempi.

Biisilista oli kyllä mukava, mutta ei täydellinen. Neidille ei enää niin kolahda noi ns. kesäveisut eli Kesäkaverit ja Kesä-95 (vaikka harvoin kuultava livehelmi onkin.) San Franciscoakaan ei kuultu :/, mutta onneksi sentään se Joku raja tuli. Tosiaan herkkisbiisi Oo siellä jossain mun oli taas setissä. Tosin Paula kyllä kohteliaasti kysyi ennen veisua, et kuka ei halua sitä kuulla. Neiti meinäs viitata, mut ei tod. kehdannu :'D. Mimmien hervottomissa välispiikeissä vilahteli tällä(kin) kertaa mm. Dingo.

Show sai arvoisensa lopetuksen. Se vaikenee joka pelkää<3. Olipas muuten piiitkästä aikaa kiva olla keikalla jossa ei ollu mitään soittoaikataulua eli bändilläkään ei ollu kiire pois lavalta :)

Biisilista:

Kuvia
Kovemmat kädet
Henk.koht
Matkalaulu
Pariterapiaa
Merimiehen vaimo
Matoja
Miska
Lautturi
Kesä-95
Syksy
Kesäkaverit
Valitusvirsi
---------------
OSJM
Pikkuveli
Ruskis
Joutsenet
Joku raja
Se vaikenee joka pelkää


Loppuilta: Neiti joutui juomaan karpalolonkeroo, koska paikan valkovenäläisen hinta oli ihan järkky. No ilmeisesti karpalolonkerostaki saa hyvät humalat. Neitiä yritti iskee joku suloinen blondityyppi. Harmi ettei neiti tykkää blondeista :o. Ilta meni niiin valomerkkiin. Ja aamulla neidil oli väsymysmaximuksen lisäksi vieläpä ihan hirvee olo, tyyliin: "montas mä vedinkään..".

Kirjoitettu Sunday 18.10.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: