Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Keikkaraportti: Makasiini

Hangon keikasta onkin jo ehtinyt hyvä tovi vierähtää ilman keikkaraporttia, mutta paikataanpa tämä puute tässä samantien. 11. kesäkuuta Hangossa kiskaistu keikka jäi kesän ainoaksi lomailuiden ja keikkojen vaikean saatavuuden vuoksi, mutta pääasia että päästiin soittamaan ja hauskaa oli.

Keikkapäivän aamu sujui tavaroiden pakkaamisen merkeissä. Kolmella autolla kun oltiin liikkeellä, ei onneksi tarvinnut ahtaa kärryjä aivan tupaten täyteen. Oskari hössötti tapansa mukaan, että eihän nyt varmasti mitään unohdeta Helsinkiin. Moneen kertaan tarkastettuamme, että jokainen pedaali, teline ja piuha on mukana, pääsimme vihdoin matkaan. Hangossa kamat pystytettyämme huomasimme, että jotain unohtui - Oskarin kitara...

Roopen varakitara kaulassa Oskarikin saatiin lavalle, ja setti vedettiin vanhalla rutiinilla lävitse pienehköstä yleisömäärästä huolimatta. Ruokapuoli oli tähänastisista keikoista kevyesti paras. Makasiinin yläkerrassa ahdimme itsemme tupaten täyteen tuoretta kalaa ja muita herkkuja, tietystikään ruokajuomia unohtamatta. Hanko on hieno paikka.

Kirjoitettu Thursday 09.09.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: