Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Keikkaraportti: On the Rocks

Kas niin, Blueborn menetti sitten viimein keikkaneitsyytensä 7.12.2003 Helsingin On the Rocksissa. Vaikka kuulostaisi kuinka omakehulta niin täytyy sanoa että ensimmäiseksi keikaksi meni aivan pirun hyvin. Ensisijainen tavoite eli finaaliin pääsy Live Talent 2004- skabassa saavutettiin, ja bonuksena saimme vielä ihastella hikisiä naamojamme Nelosen uutislähetyksessä.

Itse paikka on varsinainen soittajan unelma. Asiantunteva miksaaja on kyllä livekeikoilla painonsa arvoinen kultaa. Stemmalaulut (joista kaikkia ei kuulla edes demolla) olivat se osuus joka ainakin allekirjoittanutta jännitti eniten mutta hyvän monitoroinnin ansiosta nekin menivät ihan siedettävästi.

Huonona puolena oli keikan lyhyys, viralliseen ohjelmaan sai nimittäin kuulua vain kolme biisiä. Valitsimme esitettäväksi kappaleet My Sweet Addiction, Feelin' Fine ja You Don't Fool Me. Osakilpailun voittajina saimme soittaa loppuun vielä puolen tunnin setin, joka tosin tuli meille yllätyksenä. Tähän settiin otimme samat biisit kuin ykköseen, plus kappaleet Feather (Emal-yhtyeen peruja) sekä Shame on You. Tässä kakkosvedossa olivat viimeisetkin jännityksen rippeet purkautuneet ja meininki oli sen mukaista.

Keikasta saatiin otettua myös muutamia kuvia, joiden julkaisusta mikserin kuvagalleriasta käymme tämän kirjoitushetkellä keskustelua. Mikäli kuvagalleria-linkki ilmestyy profiilisivulleni, käykää ihmeessä kurkkaamassa!

Live Talent 2004- finaali järjestetään On the Rocksissa 4.4.2004. Helppo päivämäärä muistaa, eikös vain! Tällä keikalla haluamme nähdä myös sinut ja kaikki kaverisi!

Tässä kaikki tältä erää, Salminen kuittaa.

Kirjoitettu Wednesday 10.12.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: