Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

1 d jouluun

Mä en tiedä, miten mä siihen pystyin, mutta tein sen enivei. Gawd, mä oon hyvä! Mä tosiaan siivosin ja uudelleenjärjestin mun vaatekaapin! Se verotti paljon verta, hikeä ja kyyneliä, mutta se on nyt tehty ja hyvällä itsekurilla se tehdään seuraavan kerran vasta ehkä parin vuoden kuluttua uudelleen :)
Ja joulu on huomenna. On ollut kyllä hirveesti tekemistä tässäkin joulussa. Siivoamista, järjestelemistä, kokkaamista ja leipomista. Plus kaikki lahjojen ostamiset ja pakkaamiset.
Mä aloin miettiä, että tuleeko joulu joka tapauksessa? Tuleeko se ihan kaikille, niillekin jotka ei siihen edes usko tai eivät juhli? Vai pitääkö joulu tehdä? Mun äiti ainakin taitaa uskoa jälkimmäiseen. Mä en taas tiedä... Ehkä mäkin oon ihan tottunut siihen, ettei joulu ole joulu ilman sitä kaikkea järjestelemistä. Perinteisiin tottuu.. Perinteiset jouluhuutajaiset äidiltä ja kuusen haku isän ja Jaakon kanssa on ihan yhtä normaaleja.
Perinteet ja rutiinit ei aina tee hyvää, mutta ne antaa turvallisuuden tunteen. Ehkä pyhätraditiot on kuitenkin vielä ihan hyväksyttäviä. Kai niiden tarkoitus on osoittaa että jotkut asiat eivät muutu :)

Kirjoitettu Tuesday 23.12.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: