Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Short Sleeves Warm Skin

... and now, something completely different.

Tai emmäätiiä. Omaan korvaan tuo kuulostaa kyllä ihan erilaiselta kuin aiemmat juttuni, mutta on siinä samaakin. Totta kai. Hirveän skeptinen olen vielä tuon onnistumisesta ja odottelen kauhulla tulevaa palautetta.

Mikä se sitten on?

Periaatteessa SSWS on enempi siihen suuntaan olevaa musiikkia, jollaista olen halunnut tehdä pidemmän aikaa - kallellaan britpopin ja indien suuntaan. Vaikka indieen olen paremmin perehtynyt vasta viimeisen puolen vuoden aikana, ovat yksittäiset jutut olleet tärkeitä jo pitkän aikaa. Soittotaidon puuttuessa olen korvaillut orgaaniset soittimet luonnollisesti koneilla, sampleilla, soundfonteilla ja muilla, joten sikäli teknisesti tämä tuleva materiaali ei sinällään eroa Slowdownseista. Vokaalit ovat sitten se isoin ero, ja niiden suhteen kaikkein epävarmoin olenkin. Paitsi etten osaa soittaa mitään ja ymmärrän taknisestä puolestakin hyvin vähän - en osaa juurikaan laulaa tai kirjoittaa mitään kiinnostavaa. Tuo ensimmäinen yleiseen jakoon laittamani kappale, Laura You're A Prue nyt tosin sisältää äärimmäisen yksinkertaiset ja pelkistetyt vokaalit. Ja vaikea on sanoakaan, tulevatko ne sen ihmeellisempiä olemaankaan. The Usual Suscepts, joka olisi aika lähellä valmistumista on ainakin vieläkin yksinkertaisempi teksteiltään. I'll Let Myself In on ehkäpä vähän laajempi, muttei sekään oikein vertailukelpoinen ole noihin muutamiin vaikuttajiini nähden.

Jos ei siinä ole sävellyksellisesti, soundillisesti, tekstillisesti tai vokaalillisesti (no joo) mitään uutta tahi ihmeellistä, miksi minä siitä sitten kumminkin pidän? Kai siinä jotain fiilistä on. Ihan hauskoja soundeja yhdisteltyinä, perinteisyydessäänkin ihan toimiva rakenne ja jotenkin muutenkin iskevä ote. Kyllä minä siihen ihan tyytyväinen olen.

Sain tänään noista vanhoista kappaleistani positiivista palautetta yllättävältä mutta miellyttävältä taholta ja kuuntelinkin tuon ep:llisen läpi. Ja se on kyllä oikeasti hyvä. Ihan helvetin geneeristä tavaraa tietenkin, mutta semmoisenaan oikein toimivaa. Älyttömän vaikeaa olisi vain lähteä noista sloukkaribiisejä taas tekemään, tuntuu että kaikki ideat tuli noissa jo käytettyä ja viimeisissä - julkaisemattomissa - räpellyksissä oli vain sitä samaa vanhan toistoa. Senkin takia pidän tästä uudesta projektsta, tuntuu siltä että taivas on huomatavasti paremmin rajana tässä.

Jonkunlainen palaute olisi kyllä ihan kivaa. En nyt kehtaa oikein suoraan vielä mainostella, odottelen ensin niitä ensimmäisiä reaktioita.

Kirjoitettu Monday 21.04.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: