Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Aftermath

Tavallinen päiväkirjankirjoitusrytmini on raapustella blogia ennen ja jälkeen lounastauon. Tällä kertaa yllätän teidät kirjoittamalla vain tauon jälkeen!

Eilen ei tapahtunut ihmeempiä. Illalla käyskenneltiin läpi kauppoja ja tuhlattiin lyhyttä elämää. Zottegemilla vietin tietenkin myös aikaani, saldona viidestä pelistä kaksi tasapeliä, kaksi tappiota ja yksi 6-4 -voitto. Kosh.

Illalla lähden laittamaan kotiväen internetyhteyden kuntoon (toivottavasti siis). Liittymänä käytetään vanhaa halpaa tuttua, SurfEU:ta, eli nykyisemmin Tiscalia. Näppärä onpi.

Aamuyöllä näin mielenkiintoisia unia. Yhdessä kirjoittelin oikein verevät lyriikat suomenkielisen projektini kappaleeseen, mutta eivätpä muistu enää mieleen. Saattoivat olla muutenkin aika.. No, uniset.

Lyhyitä paragraafeja pitääkseni mielenkiintonne yllä.

[Kappalepickeissä ollaan ennätetty jo viime viikon tiistaihin, jolloin kappaleeksi kelpaa edellisenä sunnuntaina ostamaltani Kashmirin Zitilites -levyltä ehdottoman mainio "Aftermath". Ältsin cool, vangitsee vain kauniilla sävelmyksellään. "Rocket Brothers" lienee jossain vaiheessa myös valinnan arvoinen.]

Sinappisilakat olivat tyydyttäviä. Maito on hyvää,

J.

Kirjoitettu Thursday 08.07.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: