Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Maxi Jazz jumalaksi!

hmm...

Tänään on tiistai. Tiistai on yleensä mukava päivä.

Eilen ryhdyin kuuntelemaan sitä Faithlessin Reverenceä. Alku oli aivan mahtava. Nimikappale Maxi Jazzin kevyellä äänellä nousi kyllä oman listani kärkipäähän, jos konebiiseja tarkastellaan.. Ja toinenkin, "Don´t Leave Me" oli mainio, ehkä hieman yllättäenkin, tuo Gospel-henkisyys kun harvemmin vakuuttaa:) Mutta juuri kun olin nostamassa itseäni jälleen iso-äffän ykkösihailijaksi, alkoikin "Salva Mea". Hirveätä jumpsisjömpsistä, eivätkä melodiatkaan ihan parhaita mahdollisia, joskaan ei huonojakaan. Ja piina jatkui, kun "If Lovin´You Is Wrong" oli hirveää ähinää ja "Insomniakin" tuntui huonolta vitsiltä.. Oikeasti, jos kappaleeseen haluaa änkeä orgastisia huutoja, voi sen tehdä miljoona kertaa paremminkin kuin Faithless. Tarkastakaapa esimerkiksi Super Furry Animalsin briljantin Rings Around the Worldin "[A] Touch Sensitive". Se toimii.

Tänään kuuntelen luultavasti, kaikesta huolimatta, Reverencen loppuun. Mutta Outrospectivea, siis tätä uusinta levyä, voin kyllä suositella.. Siinä on jumsisjömpsis unohtunut, ja kappaleet ovat aivan mainioita. Paitsi tietenkin "Crazy English Summer", mutta muuten ovat hyviä. Varsinkin loppu on aikas orkestraalinen ja oikein vakuuttava.

Otsikkoon viitaten, Maxi Jazzin voisi kyllä tuohon virkaan ylentää. Sen verta on kewl äijä ja aivan mahtavat äänet ja riimit. Huh. Toivottavasti en imaise liikaa vaikutteita, siitä "1003" -biisistäni kun olen hieman samantapaista kaavaillut.

Päiväkirjaani haukuttiin eilen kyyniseksi! Hyi!

Vastailin taas johonkin sivarithreadiin ja kiertelin forumeita, mutta oikein en kiinnostavaa aihiota löytänyt. Eilen olin jo lähellä aloittaa parannusehdotuksissa asiaa Viikon Biisivalinnat -arkistosta, mutta kaikeksi onneksi käytin hakua ja jo olemassaolevan löysin. Ja sellainen on tulossakin. Hyvä. Voin sitten lähitulevaisuudessa latailla muidenkin kappaleita ja pääsen arvostelemaankin! Huhuu, beware!

Cheers,

J.

Kirjoitettu Tuesday 25.11.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: