Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

30.11.2006 - Alasin Klubilla

30.11.2006
Klubi
w/ Despair Academy, Anzalone, Stains of Rapture

Alasimen ensimmäinen keikka on edessä ja jännitys tiivistyy minuutti minuutilta. Klo 16 alkaa tavaroiden roudaaminen treenikseltä Klubille. Tälle keikalle meidän ei tarvitse tuoda paikalle kuin itsemme ja soittimemme. Vahvistimet ja muu PA-kalusto on hoidettu muuta kautta. Minä, Tuukka, Ville ja Jani saavumme treenikselle lähes yhtä aikaa, vielä töissä oleva Antti liittyisi seuraamme vasta myöhemmin illalla. Rummut ja kitarat siis autoihin ja kohti keikkapaikkaa.
Tavarat saadaan nopeasti paikalle ja siellä onkin jo liuta soittajia kasaamassa tavaroita. Meidän ei tarvitse kasaamishommaan ryhtyä, olisimme vain tiellä, ukkoja on lavalla jo valmiiksi liikaa. Ville poistuu palauttaakseen auton omistajalleen, joten me Tuukan ja Janin kanssa siirrymme läheiseen kebab-ravintolaan nauttimaan päivän aterian hyvissä ajoin ennen keikkaa.
Takaisin tullessa on ensimmäinen bändi aloittamassa soundcheckiä. Ovet aukeaisivat klo 20 ja soundcheck saadaan aloitettua jo kuuden paikkeilla, hyvältä näyttää. Oma vuoromme on seuraavana ja lupaavalta vaikuttaa. Joskin allekirjoittaneen monitorointiin olisi voinut sittenkin kiinnittää enemmän huomiota, oma soitto ja Janin laulu tahtoo hukkua muiden alle. Tuntuu oudolta myös kuulla kerrankin omaa "lauluaan". Viimeisissä treeneissä kettuillut Tuukan kitarakin toimii suht hyvin.
Keikkojen ärsyttävin osuus on ehdottomasti odottaminen. Olisimme mielellämme soittaneet ensimmäisinä, mutta tällä kertaa aloittaa Despair Academy. Odottelemme takahuoneessa vuoroamme ja vähän alkaa jo jännittämään. Toisia enemmän, toisia vähemmän.
Introna toimiva Omituisten otusten kerho pärähtää PA-kamoista soimaan ja talsimme lavalle. Spottivalot tuntuvat aina vain kuumemmilta ja kuumemmilta. Porukkaakin on ihan hyvin kertynyt paikalle, joskin lavan edusta onkin aivan tyhjä. Ymmärtäähän tuon.
Ville aloittaa introkompin ja Taival lähtee kulkemaan. Tuukan särösoundit kuulostavat läpi keikan hieman oudoilta ja säröttömiltä, jota mies itsekin harmittelee keikan jälkeen. Janin laulu ei meikäläisen korviin kantautunut kovin hyvin, mutta ilman pahempia mokia päästään loppuun. Omalta osaltani keikka sujuu hyvin enkä huomaa muidenkaan soitossa mitään erityistä mainittavaa.
Keikan loputtua keräämme kamamme ja häivymme paikalta hyvin nopeasti, kaikilla on seuraavana päivänä velvollisuuksia joten valitettavasti emme voi jäädä pitkäksi aikaa paikalle.
Ekaksi keikaksi tämä jätti kyllä hyvän fiiliksen, jäipä vielä hieman petrattavaakin ensi kertaa ajatellen. Tästä on hyvä jatkaa!

SETTILISTA:
(intro)
***
Taival
Lapsuudenkoti
***
Alussa
Ahdas
***
20. huhtikuuta
Sähkömeri
***
Vieraalle rannalle
Valkea verho
***
Muistojen kuvat

Kirjoitettu Friday 01.12.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: