Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Päiväni metsässä

Todellakin. Olipahan osuva tuo esimerkkiotsikko "Päiväni metsässä" ensimmäiselle mikseri-päiväkirjamerkinnälleni. Näin on siis hyvä aloittaa tämä leikki, esimerkkiä seuraten. Vietin päivän osittain metsässä, tuulisessa ja sateisessa syyskelissä. Sää oli kurja ja surkea, mutta olo mitä mahtavin ja inspiroiva! :) Tuolla sateisella syyslenkillä metsässä päähäni tulvi ideoita joka lähtöön, uusia biisi-ideoita, studion uudistusideoita, kaikkea mitä nyt tähän musameininkiin ja Outset -projektiini voisikaan liittyä.

Tarkoitus olisi julkaista kohtapuoliin läjä uusia biisejä, suuri osa tietysti hyväksi havaittua Outsetille ominaista iloista ja energistä jeejee-meininkiä, mutta onhan varmasti myös erottuvampia, suorastaan yllättäviä vetoja tulossa ihmisten kuultavaksi. Sitten joskus. ;)

Myös "studiota" olisi tarkoitus uudistaa rankalla kädellä. Fyysinen sijainti muuttaa noin 100 metriä länteen uusiin tiloihin. Erillinen tarkkaamo, laulukoppi sekä pieni soittotila olisi tarkoitus valmistua alkuvuodesta 2009. Tällä kertaa myös studion sointiin yritän panostaa jonkin verran, jotta miksaustilanteesta tulisi mahdollisimman miellyttävä sekä miksausjälki olisi entistäkin parempaa ja tarkempaa, ja toisaalta myös tuskattomampi saavuttaa. Laulukoppi mahdollistaa laulujen ja spiikkien äänitystä biiseilleni ja myös ulkopuolisille projekteille. Erillinen soittotila antaisi myös mahdollisuuden äänittää akustisia soittimia ja fiilistellä erilaisia yhdistelmiä konemusiikin pohjalle.

Myös Outsetin kotisivut (www.outsetmusic.net) kaipaisia päivitystä. Tiedottaminen asioista ja tapahtumista paremmaksi ja ajantasalle. Visuaalisuus uusiksi. Parempi yhteyskanava kuuntelijoille, sekä ohjelmatoimistoille ja tiskijukille.

Edelleenkin keikkaa heitetään, joskin viime aikoina niitä ei ole ollut, johtunee omasta laiskuudesta... :)
... mutta kyllähän sitä pian alkaa taas varmasti tapahtua! ;)

Ei muuta kuin palailemisiin, tsiigaillaan! Oli kyllä hyvä metsäreissu! =)

PS. Eihän tämä nyt mun ihan ensimmäinen mikserikirjoitelma ole, ensimmäiset taisin kirjoittaa joskus muinoin vuonna 2004...

Kirjoitettu Sunday 26.10.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: