Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Perjantai, täällä taas.

äkkiä se viikko meni. tänään on kyllä ollu mahdoton tuuli! lentoo meinasi lähtä, varsinkin Raahen katuja tallatessani ihan aamu tuimaan. Aurinko paistoi kuitenkin.Oli iloinen ja pirtee olo. Kävin kaffelassa juomassa aamu sumppia, yksini. Olisi ehkä ollut kivempi jonkun kanssa, mutta menihän tuo yksinni mukavasti.
Sen jälkeenpä suunnistin valintalatoon ja kappas, siellä oli mummo leivoksien ja käsitöiden kanssa vastassa. Senkään luona ole ehtinyt käydä. tainno. ehtinyt ja ehtinyt. ei vaan ole saanu aikaiseksi. kyllä se useaan otteeseen on minulle soitellut ja käskenyt käydä. ääärh. en vaan koskaan saa itestäni irti.. koulun jälkeen on aina niin väsynyt ja pahalla tuulella.. kiireistä tämä lukio-elämä. tai no, siihen on ainakin niin hyvä vedota. ;P heh, no okei. Lupaan ja vannon mennä käymään siellä vaikka ensi viikolla. esim. keskiviikkona, kun pääsen jo koulusta yhdeltä. Jos se on siis silloin kotona. Mut tietty jos sataa vettä niin en voi pitää lupaustani. minulla kun ei ole muuta kyytiä kun tää perinteinen "apostolin -menopeli"
:) niin tai näin.
Ttänään on kuitenki perjantai ja lähden viettämään vapaata! ajateltiin mennä Markon kanssa elokuviin. tiedä siitä sitten jaksaako kumpikaan. vötkistellään kumminkin vain niillä papanan kanssa :D (papana= kissa)<3 ei silti, kyllä se minulle sopii hyvin. Muiden kotona on kiva olla muttei omassa. mikähän siinäkin on. niin se kuitenkin menee.
Ehkä sitä ensi kesänä muutamme sitten omaan kotiin ja hankimme sinne yhteisiä "papanoita" :) <3 kesään on kuitenkin niin pitkä matka vielä kulkea. :( *huoh*

Rauhaa ja rakkautta kaikkien viikonloppuun jotka eksyy ehkä lukemaan tätä mun päivistä! :) pitäkää huolta toisista.
Mariz~

Kirjoitettu Friday 09.09.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: