Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ensimmäinen merkintä!<3

Mistähän alottais.. mäpä kerron nyt mun tylsääki tylsemmästä päivästä. tossa "aamulla" eli siinä 11 paikkeilla heräilin sohvalta. tapani mukaan nukahtanu siihen telvisioa katellessa..epäilin jo että pää oli yön aikana irronnut mutta siinähän se keikkui normaalilla paikallaan yhtä rumana ja kuvottavana ku ennenkin.. :S däääm juu! *läps* ahihii.. *miettii onko varmasti ihan terve...* no ei se niin väliä..
sen jälkee mulle tuli pakottava tarve ulkoiluttaa mun Paulia ja Mikkoa <3 mikko on vasta ihan pieni anorektinen ruipelo vaavi mut kyllä se kasvaa nopeesti...kohta jo varmaan murrosiässä! oooh.. *liikuttuu kyyneliin* ja vastahan minä sen ostin!
Pojat tykkää erityisesti nauttia auringon paisteesta ja siitä ku suihkuttelen vettä niitten päälle.aaah! voi melkeen tuntea ja nähdä kun ne kasvaa silmissä! tällä menolla mulla on kohta iso perhe! ..sitten me muutetaan omaan pieneen punaiseen tupaan jossa on suuren suuri puutarha ja perunamaa! hmh.. ja tietenki äpyleitä ja nasuja ja strutseja ja kameleita ja antilooppeja ja ja...tietenki muutama kassialma! x) ainii! ja pitäähä sitä lapsilla isä olla nii luolamies<3 on ehotan lemmikki... niille ei vaan passaa mitään kättä pitempää antaa. anna siis kaikille tuttu ja turvaseksissä käytetty banaani. sitä se osaa käyttää...! Grrrr-rr... mut kannattaa pysyy ainaki parin saan metrin päässä siitä sillon. se voi häiriintyä ja käydä päälle x)
HEJJ! se on salitzut nyt! palataanpas huomenna asiiaaaan..

Kirjoitettu Monday 31.05.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: