Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

BoN BoN x)

menipä muuten daaken hitaasti.. tai no.. nukku siihe puol 12 asti ja katto delsuu..ja syöny karkkeja.. ää-ä.. on se tämäki muka loman viettoo.. univelat pois vaa..
ollu tollanen paskan vaihteleva ilma...välillä ripistelly vettä ja välil arska paistanu...
tekis näin paljo mieli pilttiä.. mut ei jaksa lähtä kauppaan.. :S *sniiif*

asiasta viientee... vähä kyl näkkiin källin unen.. mitä nyt tajunnu siitä yhtään mitään x) Se alko ku heräsin sellasella rannalla..oli hirveen sumusta..varmaan aikanen aamu tai vastaavaa.. mulla ei ollu mitään vaatteta päällä nii oli hirveen kylmä. Se hiekka ei ollu sellasta ihan normaali vaa ku siihe koski nii se tarttu sillee jännästi kiinni ihoo..ja muuttu limaksi :D
(sairasta) nii lähin sit kävelee siit rannalta,kävelin sellasen viidakon läpi ja tulin sellaselle putoukselle.. sit pesin ne mänkit pois jalkoista...Sen jälkee hokasin et sen putouksen taakse pääsee ja menin sinne...siellä oli sellanen pitkä luola joka johti sellaselle julmetun korkeelle rinteelle ja ku kattoin sieltä kielekkeeltä alas nii näkymerta ja kaukasta horisonttia..korkeita, pelottavia aaltoja jotka löi vasten kalliota... sit yhtäkkiä mä vaan hyppäsin sinne ja sit *tsuph*... mä säpsähin hereille!
hmm... Tuntemattomat ovat unten tiet. ;) ahihi..

Kirjoitettu Saturday 05.06.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: