Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Blogi (päivitetty 26.8.09)

26.08.2009
Kirjauduin tänään ekaa kertaa muutamaan päivään tänne Mikseri.nettiin ja luulin ensin päätyneeni "väärille" sivuille. IRC-Galleriaan tai muuhun vastaavaan. Aika tyrmistynyt olin ja olen vieläkin tästä uudistuneesta ulkoasusta. En pidä.
Täytyy alkaa muokkaamaan profiili- ja artistisivua parempaan kuosiin. Eiköhän ne valmistu tässä lähipäivinä.
Virallisia nettisivuja olen myös vääntänyt ja ne aukeavatkin toivon mukaan mahdollisimman pian. Osoitetta ilmoittelen kun siihen saadaan varmistus.
Uusia biisejä väsätään kaiken tämän lisäksi. Palaillaanhan taas!


22.03.2009
Noniin, täällä taas! Torstaina nauhotettiin Toden kaa "Uus vuos, uudet puheet" -biisi uudelleen ja tehtiin myös uutta matskuu Mc Manen kaa, aika läppää tulossa.
Perjantaina vaihdettiin vapaalle ja juhlittiin. Pokeria pelattiin ja virvokkeita juotiin. Paikalla oli Nousiaisen Niko ja Koskisen Saulikin. Oli aika hulppeeta. Nyt taas töiden ääreen. Tehään tänä vuonna viä parempaa musaa ku viime vuonna ja tehää sitä enemmän.
Hyvää alkanutta vuotta kaikille.


29.12.2008
Nyt niitä saa! Matkamies t-paidat ovat myynnissä nettikaupassa, osoitteessa http://improgear.spreadshirt.net/.
Saatavilla on myös naisille oma malli, mutta normaalimalli sopii niin miehen kuin naisenkin ylle.


28.12.2008
Tehtiin Tapaninpäivänä Toden kaa uudenvuoden biisi. Käykää kuuntelemassa artistisivulta. Niin ja levy todellakin tulee loppukeväällä.

7.11.2008
Levy viivästyy ainakin ensi kevääseen.

10.10.2008
Jamicolta ilmestyi eilen 9.10. toinen sooloalbumi "Kaksi eri puolta". Kuuntelin sen eilen ja kyllähän se kova oli. Suosittelen kaikkien hankkivan sen! Tilausohjeet löytyvät Jamicon Mksr-profiilisivulta ja pari levybiisiä Jamicon artistisivulta.

12.06.2008 (päivitetty 31.07.2008)
STREET VOICE TOUR TEKEE PALUUN!
31.07.2008 klo 22.00 alkaen
Vastavirta-klubi, Tampere
Pispalan valtatie 39

Esiintymässä:
Rovio (Impro, Tode, Jamico)
Sarkastinen
Nasty Entertainment (Kurv, Joni Holtiton)

LIPUT
Ovelta 2e
Ikäraja k-18


14.05.2008
Uusi projekti lisätty. Se kantaa nimeä Vuoroin Vieraissa, sieltä voitte kuunnella jatkossa muiden artistien biisejä, joissa olen featuroimassa. Nyt on kahmittu muutama biitti kovalevyn syövereihin ja pikkuhiljaa pääsee aloittamaan nauhotukset. Hyvää kesää kaikille!

07.01.2008
Uusi vuosi jälleen startannut. Se tietää paljon työtä omalle kohdalleni. Kolmen päivän päästä alkaa reservin aurinko paistamaan ja jätän Parolannummen panssariprikaatin portit taakseni. Levyn tekoon, ei tässä muu auta. Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

20.09.2007
Jäi sitten purkittamatta tuo pikkupätkä ens vuoden kuvioista, mutta ei huolta! Lauantaina 22. päivä alkaa levyn teko ja tännekin voisi pudotella jotain settejä.
Nyt on tj106.. "saunareissu eli lyhyt tuomio, tuntuu pitkält mut kestää vaan tuokion, aika mataa ku polttas jäitä nuotiol, vapaus koittaa se hyvä puoli on". Näinkin voisi sanoa.


26.06.2007
Nyt onkin ollut taukoa tän päiväkirjan päivittämisen kaa. Vielä pienet tekstitykset näinä viimesinä lomapäivinä..13 päivää ja sit täytyy lähtee ryömii pyssy kädessä Parolannummelle.
Sitä ennen olis tarkotus purkittaa pieni värssy teille siitä, mitä on luvassa vuonna -08.


01.05.2007
Tode sai vihdoin "Pala Sielua" -levynsä valmiiksi ja se on nyt myynnissä! Ihmetelkää www.todesite.com.
Hyvää vappua kaikille ja muistakaa ilmaantua ylihuomenna Tampereelle!


11.04.2007
Eilen lähti Street Voice -tapahtuman ennakkoliput myyntiin. Hanki omasi äkkiä!
Myyntipisteet: Klubi, Tampere - Epe`s, Tampere - Swamp Music, Tampere - Street Voice Kauppa


04.04.2007
Eilen varmistui Klubi-reissulle pääartisti, ja se on Näkökulma. Helsinki-voittoinenhan tuosta häppeningistä nyt sitten muodostuu, mutta kyllä me manselaiset näytetään siellä.. Paljon jengiä vaan paikalle, ni kyllä, se on asbaa!
Ennakkolippuja saa näillä näkymin ostettua 10.4. ja myyntipisteet ovat seuraavat: Klubi - Tampere, Epe`s - Tampere, Swamp Music - Tampere ja FreeRecord Shop - Tampere. Se on Street Voice tour volume 1..!


19.03.2007
Helsingin keikka nyt ohi. Mukavaahan siellä oli - mukavempaakin olisi voinut olla. Toukokuussa sitten uusiksi - täällä Mansessa.

Rovio järjestää Street Voice TOUR vol. 1 tapahtuman.

03.05.2007 klo: 20-02
Klubi, Tampere
Tullikamarinaukio 2

LIPUT
Ovelta 6e
Ennakko 5e
Ikäraja k-18
Artisteita muiden muassa ovat Rovio (Impro, Tode, Jamico), Ele, Kapteeni Vihreä Nino & Greedy, In-Team Allstars, Kurv & Timo Maineikas.

Samassa hässäkässä voitanee julkistaa, että samana päivänä - 3.5. - ilmestyy myös ensimmäinen levyni, joka on nimeltään "Miehen Mitalla", ja on mixtape. Ostakaa pois siis!


16.03.2007
Huomenna kaikki Helsingin Gloriaan! Rovion pojat Jamico ja Impro esiintyvät kello 17.30. Tode jättää tällä kertaa tulematta, mutta seuraavan kerran häntä tullaan näkemään lavalla toukokuun 3. päivä Tampereen Klubilla, jonne Rovio järkkää kevään kuumimmat pippalot! Se on Street Voice tour volume 1..!

06.03.2007
Kannest Kanteen -levysampleri on poistettu artistisivulta. Syynä on, että levyä tuskin julkaistaan. Uusia biisejä tehdään.

19.02.2007
No niin, lauantaina varmistui tuo Loistefestarin keikkapäivä ja -paikka. 17. maaliskuuta Helsingin Gloriassa esiintyy muiden muassa Kapteeni Vihreä Nino, Ele, UnisS ja Rovion pojat (Impro, Jamico ja Tode).
Ilmestykää ihmeessä paikalle! Pippalot alkaa kello 13 ja Rovio esiintyy kello 17.50.
Omien nettisivujenkin layoutia aloin nyt suunnittelemaan ja toteuttamaan, tarkkasilmäiset ovatkin huomanneet, että Improsite.com on uudistuksen alla. Enää ei pitäisi mennä kauaa..


05.02.2007
Eilen lisätty Rovion ja Toden artistisivuille Rovion Tulilinjalla -biisi. Kappalle on kuultu ennen ainoastaan keikoilla, nyt myös nettijakelussa. Käykää kuuntelemassa. Biisi tullaan kyllä kuitenkin uudelleenmiksaamaan sekä masteroimaan.

02.02.2007
Tänään nauhotetaan Toden kaa joitain vanhoja Rovion biisejä uudelleen. Saatte tekin sitten kuulla, millaista tulee. Kappaleet ovat siis ennenjulkaisemattomia ja ne tulevat piakkoin löytymään Toden artistisivun alta. Voi olla, että laitamme biisit myös Rovion omalle artistisivulle, käykääpä seurailemassa milloin syttyy.

Tästä voit siirtyä Toden artistisivulle.
Tästä voit siirtyä Rovion artistisivulle.


23.01.2007
Uusi vuosi on pärähtänyt hyvässä vauhdissa käyntiin. Ollaan tässä tehty Toden ja Jamicon uusia levyjä ja siinä ohella olen tehnyt kansia omaan debyyttilevyyni. Suunnitteilla onkin jo toinen levy, jonka olis tarkoitus valmistua vielä tän vuoden puolella, mutta se riippuu niin monesta asiasta, joten ei aleta vielä sitä hypettää. Kuitenkin toinen levyni tulee olemaan tasoltaan ja mielenkiinnoltaan edeltävää parempi (johon varmasti kaikki muutkin pyrkivät). Mukana levyllä tulee olemaan toinen toistaan kovempia nimiä, mutta mistään aivan spektaakkelimaisista vierailijoista ei nyt kuitenkaan puhuta. Kuten sanoin, hypetetään tuota levyä sitten kun on sen aika.

Tietoa ensimmäisestä levystäni voit lukea täältä.

Kirjoitettu Tuesday 23.01.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: