Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kaikki purkissa

Juhannus purkissa
Levy purkissa
UDF-kassu purkissa (ollu jo kaks vuotta)

noista levyistä kai pitäs laittaa vähä näytettäki kehiin tänne.

Juhannuksena satoi ja paistoi vuoronperään mutta nopeasti se silti meni. Well. Sain kuin sainkin soolon purkkiin juhannukseksi kuten olin kaikille puhunut. Kannatti puhua. 100kpl on jo mennyt. Kiitoksia vaan ostajille. Kasetilla on pituutta 60min bonusbiisit mukaan lukien, joita on 4kpl.

Mutta ei mainostusta enempää. Paitsi että historiaa tehtiin viikonloppuna. Ensimmäinen UDF:n ihan yhteinen virallinen julkasu saatiin ulos. Vuonna 2002 äänitettiin Järvenpään Salem-seurakunnan tiloissa Kasin vehkeillä UDF-levyä joka piti tulla ulos samaisena syksynä. Kustantaja ja keikkojakin oli sovittu jo valmiiksi.

Levyä jäätiin hiomaan ja se ei koskaan tullu pihalle. Matskut tuhoutui kahdessa eri kovalevycrashissä (ja sitten ihmiset miettii miksi äänitän musiikkini kasettiraiturilla). Joku varhainen CD-versio sentään oli missä oli sentään kaikki räpit mukana. Se saatiin sitten miksattua ja julkaistua mutta omakustanteena. Nyt tuntuu ihan oikealta ja hyvältä ratkaisulta että julkaistiin itse. Onhan se sentään esikoisemme. Historiallista. On tämä suuri hetki UDF:läiselle kuitenkin vaikka vuosien varrella on julkasuja tullutkin.

Haikein mielin muistelee nyt 2002-vuoden sessioita Järvenpäässä. Nekään ajat eivät palaa. Pelattiin silloin Xboxia studiolla. Välillä niin paljon ettei äänityksistä meinannut tulla mitään. Pelien jälkeen puoleltaöin lähdin aina polkemaan kohti Järvenpään sosiaalisairaalaa, missä olin tuolloin suorittamassa siviilipalvelustani. Kesäyö oli tunnelmaa täynnä kun korvalapuissa soi syntsamusa tai KRS One ja Halo:n ruudulla hyppivät alienit olivat vielä tuoreena aivokuorella kummittelemassa.

Tekee ihan mieli ostaa oma boxi pelkästään, että pääsisi samaan fiilikseen kuin silloin, vaikka olenkin Nintendon kannattaja. Mitähän uutta tunnelmanluojaa keksisi tänä kesänä? Kenties uuden UDF-levyn?

Kirjoitettu Monday 28.06.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: