Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

A lil peek once again!

Päiväkirja alkaa muistuttamaan enemmänkin kuukausikirjaa. Ette uskokaan miten vaikeaa olisi keksiä joka päivästä jotakin sanottavaa.

Oltiinpa sitten UDF:n voimin Open Recordsin Suomihiphopkokoelma nelosen julkkareissa kiekasemassa oma osanottomme. Joku on jo ehtinyt tituleeraamaan kyseistä levyä "mikseri-kokoelmaksi"...en nyt tiedä onko ihan perusteetontakaan.. täällähän sitä ollaan! Mutta levyjä on kuitenkin myyty enemmän kuin parhaimmillaan meidän eniten soittoja keränneellä biisillä on soittoa joten...

Niin muuten mainittakoon se eniten soittoja kerännyt laulu:
"Kasi & Edorf - Harvoin näkee"

vielä kuukausi sitten se oli "Päiväkirja" -biisi, mikä olisikin ollut kiva juttu mainita tässä päiväkirjassa.

MUTTA: nyt päästään varmasti oikeaan Styler's Diaryyn meinaan teen tässä nauhaa joka pitäis pikavauhtia kyhätä juhannukseksi. Eli logia ruvetaan pitämään.

Tällä hetkellä tunnelmat ovat hektiset. On koitettava puristaa ja tasapainotella töiden, työmatkojen ja musanteon välillä. Tänään on tulossa kaksi ihmistä tekemään feattia nauhalle. Tarkoituksena ainakin aloittaa kahta/kolmea biisiä. En aio paljastaa ketä feattaajia levylläni on. Kirjaan kuitenkin kaikki tapaukset tänne.

Henkilö P on jo tehnyt yhden featin ja tulee tänään tekemään Q:n kanssa laulua. Huomenna, jos Luoja suo, vuorossa J:n kanssa tehty kappale.

Jos mielin tunnin nauhaa niin minun on nyt äänitettävä kaksi kokonaista laulua per ilta... (mahdotonta). Toivottakaa onnea ja rukoilkaa proggiksen puolesta. Kovaa matskua ois tulossa nimittäin.

Kirjoitettu Wednesday 09.06.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: