Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kukkalapion uuden rumpalin kiinnitys

Uuden rumpalin kiinnitys 13.4.2006



Kukkalapio tekee comebackinsa varmaan jo viidennen kerran. Tällä kertaa pojat ovat kuitenkin taas tosissaan, niin tosissaan kuin Birger Takapanosta laulavat nyt vaan voivat olla. Ilmassa on suuren historiallisen spektaakkelin tuoksua tai fiaskon tuoksua, kun Kukkalapiosta on sentään kyse..

Päättäväisin askelein Touni suuntaa kohti Amarilloa kartanoltaan. Amarillossa on tarkoitus tavata Kukkalapioon kiinnitettävä uusi mystinen rumputaiteilija, Mikko. Ennen kiinnittämistä testaamme miehestä vain huumorintajun. Mikko osoittautuu onneksemme kainalopieruihmiseksi, kelpaa oivasti siis Kukkalapioon. Soittotaitoa emme testaa, sillä se ei liity Kukkalapioon millään tavalla.

Touni ja laulutaiteilija Slaitila ovat ensimmäisinä paikalla ja suuntavat olueiden kanssa pöytään istumaan. Suunnittelemme oheistuotekrääsää Kukkalapiolle aikamme kuluksi. Suosikkimme on ruskea karvainen pipo, jossa on kaksi oravankorvaa ja teksti Oravamies. Sarjatuotanto aloitetaan sitten joskus. Todennäköisesti ei koskaan, tai siis varmasti ei koskaan. Toteamme myös samalla lampaan parhaaksi seksipartneriksi, sillä se on jo valmiiksi nelinkontin. Herätämme eläinpornokeskustelulla paheksuntaa ja Amarillo tyhjenee silmänräpäyksessä. Hyvä!

Seuraavaksi paikalle ilmaantuu yllättäen raitis Jontte. Touni ei ole tottunut näkemään alkoholisoitunutta bassotaiteilijaa selvinpäin. Ilmassa on ihmetystä. Mitä vittua? Noh, ei nyt takerruta tähän.. Tenttaan syytä tähän sitten illemmalla Gringossa vielä tämän illan aikana.

Rumputaiteilija Mikko soittaa, ei löydä Amarilloa. Mies pyörii alakerran aulabaarissa. Tämä ei enteile hyvää, mies ei tunne Vaasan baareja (turhaa kuitenkin huolehdittiin). Lopulta mies löytää kuitenkin luoksemme. Hän nuuhkii ilmaa ja seuraa paskan lemua ja kärpäsiä. Amarillon ja samalla myös Vaasan rumimmat miehet löytyvät. Ilmassa on jälleen historiallisen spektaakkelin tuoksua! Saapuva mies on Kukkalapioon sopiva; kuulapää, partainen, nauraa paljon ja omistaa nahkatakin. Sopii Kukkalapioon kuin rasvaamaton nyrkki lihavan naisen perseeseen. Täydellisesti kuin avain lukkoon!

Mikko saa oitis tulikasteen siitä mitä mahtavia etuja Kukkalapioon kuuluminen voi tuoda tullessaan. Seuraamme lyöttäytyy oitis humalainen ja ilmiselvästi kiimassa oleva nainen, sen näkee harittavasta katseesta. Kukkalapio ei tarjoa jäsenilleen mammonaa, mainetta, menestystä vaan pelkästään humalaisia ja rumia naisia. Ja niitä kuulkaas riittää!

Kerromme hieman Kukkalapiosta ja Mikko vaikuttaa kiinnostuneelta, hän ei vielä epäonnekseen tiedä mihin onkaan lupautumassa. Vasta kun asiasta on lyöty kättä päälle ja tuopit kilistelty, paljastamme olevamme umpihomoja ja soittavamme aina alasti. Treeneihin kuuluu aina perseprenetaatiota... kitaralla. Tämä ei Mikkoa haittaa, pitäisikö nyt meidän puolestaan huolestua?

Slaitilta lähtee kaverinsa synttäreille ja muu retkue Kukkalapiosta suuntaa Saleen ostoksille. Mikko on vain statistina mukana ja ei osta mitään. Touni ottaa sixpäkin ja Jontte maitoa ja hammastahnaa. Jälleen kerran, mitä vittua?? Mikä tuohon vallan oivaan bassotaiteilijaan on mennyt ku ei lähteny syli täynnä olutta kaupasta ja vielä sixpäkki hampaiden välistä roikkuen ja sitten se menee jonku naisenki luo vielä kaikenlisäks..

Touni kävelee Mikon kanssa loppumatkan. Touni suuntaa kartanolleen ja Mikko naisensa luo. Reissusta jäi hyvä maku suuhun, nimittäin kaljan maku. Kukkalapio tulee tekemään paluun entistä paskemmalla äänenlaadulla ja entistä paskemmilla biiseillä. Tällä kertaa kukaan tai mikään ei tule säästymään kritiikiltä, raiskaamme kaiken, vauvasta lampaaseen. Ensimmäiseksi raiskaamme kuitenkin toisemme.

edit: Pari ylimääräistä vanhaa Kukkalapio biisiä on julkaistu mikserin ulkopuolella tässä osoitteessa.

edit2 (12.5.2007) Kombäkki edistyy hitaasti, mutta epävarmasti.

edit3 n+1 päivää myöhemmin Kombäkki epäonnistu taas. Kassellaan syssymmällä 2013 uudestaan.

Kirjoitettu Friday 13.04.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: