Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kukkalapio meets Yhtye

Kukkalapio meets Yhtye



Prologue


Saatana ku on kuuma, kainalot ja persvako lykkäävät napalmia. Kenties pitkät, lähes 10cm pitkät perskarvani vain keräävät hikeä, mutta en siltikään aja niitä pois. Luulen naisten pitävän niistä, itse ainakin pidän pitkäperskarvasista naisista.

Asiaan! Sulttaani Tounia ja haareminsa uskollisinta eunukkia Jonttea pyydettiin soittamaan yksi kipale Taiteiden yöhön Yhtyeen keikalle. Piti vastata tietenkin heti, että en saatana tuu! Pari päivää eteenpäin ja kaksi kaljaa rinnuksilla piti sitten kapakassa kalifi Jontelle suu vaahdossa todeta, että eiköhän mennä näyttämään kosseille miten musiikkia ei soiteta! Jontte tulee myös harrastamaan siis soitantaa. Seuraavana päivänä kadutti jo perkeleesti mitä tulikaan luvattua, mutta tällä kertaa en syö sanaani oitis, vaan vasta vartin ennen keikkaa. Paitti jos oon vitun kännis niinku o tarkotus! JAI!

Soitannan kohteeksi joutuu mitäilmeisimmin Kukkalapion alkutuotantoon kuuluva veikeähkö Oletko Katsonut rallatus. Kolmen eri riffin mieleenpalauttaminen oli tuskainen kokemus. Niiden soittaminen oli vielä vaikeampaa, sillä sointuja on yli kolme erilaista. Lähes kokoajan joutuu lisäksi käyttämään kahta eri sormea. Kotiteollisuutta soitelles katsokaas kun on tottunut soittamaan vain etusormella. Niin ja soittamaan myös väärin ja useimmiten olemaan soittamatta ollenkaan ja keskittymällä vain olennaiseen soitantaan kuuluvaan oheistoimintaan.

Jontte on sopinu pienet harjoitussessiot netin kautta maisteri Eino Rapidsin kanssa ja tarkoitus on päästä Einon kartanolle harjoittelemaan biisi esityskuntoon eli käytännössä siihen, että kaikki tietävät edes mistä biisistä on kyse. Kävellään Jonten kans sit kohti Vaasan pahamaineisinta ghettoa, jossa Vaasan toiseksi pahamaineisin bändi siis pitää päämajaansa. Onkilahden yli kävelessä kauhistelemme sillan alla olevaa ruumista. Kuulemme haulikon laukauksia. Vastaan juoksee verinen mies, jonka päässä on kirves. Siwan kulmalla shemale lupaa halpaa suihinottoa ja pienen matkan päässä hampaaton mies vielä halvempaa. Kaivamme lompakkoamme ja koemme hekumaalisen kuuman kolmesekunttisen.

Saavumme päämääräämme. Yhtye pitää bändikämppäänsä vittu kerrostaloasunnos. Nää jätkät tihkuu neroutta ja ovat muutenkin viimeisen päälle asiallista nuorisoa! Mä saatana jos pierasenki liika lujaa niin het on yläkerran sotaveteraani puukon kans ovella tai nussin naista yöllä oikein kunnolla ni het livahtaa oven alta lappu et neekerikö siellä on nussiis ku nainen noin kirkuu. Ei sillä, että ikinä saisin naista huutamaan muusta ku kauhusta, mut teen vaan pointtiani täs selväks.

Noh, veivataan biisiä ja se menee ihan niinku pitääki. Osa soittaa samaan aikaan kertsiä, osa säkeistöä, osa heviriffiä ja osa on jo lopettanu. Toteamme yksissä tuumin, että aivan hyvä näin. Jontte ottaa ässän hihasta ja ehdottaa kakkosbiisiä keikalle: oudon suosittua Naidaan Jessicaa perseeseen rallatusta. Treenataan sitä kans ja menee yhtä hyvin ku edellinenki, soitellaan vähä mitää sattuu, mut tää o punkkia. Ei meidän tarvi osata eikä me itseasias edes osattaiskaan! Todellisen muusikon erottaa siitä, että sitä ei vois vähempää kiinnostaa miten soittaa. Tihkumme parhautta, olemme parhauden ruumiillistuma. Lähdemme pois.

Kalja lähtee oitis maulle soitannan jälkeen ja rock-kalifit Jontte ja Touni suuntaavat hoviskaan uuden karheiden oluidensa kanssa. Keskustelemme tietenkin vain politiikasta ja kansantaloudesta ja emme missään nimessä katsele tissejä tai edes perseitä. Emme!

Keikka


Pre-keikka


Teen pikakännien epävirallisen Vaasan ennätyksen ennen Yhtyeen keikkaa kahtomaan lähtemistä. Alunperin oli tarkoitus hieman treenata yksikseen komppikättä ku se o niin vitun hidas, mutta ei sitä ennenkään oo soittoa tullu treenattua niin miks vitus ny sit pitäs? Mie juon vaa kaljaa ja luukutan yläkerran naapurini lempimusiikkia, Kotiteollisuutta. Siitä tykätään jopa siinä määrin, että tullaan oikein ovelle asti keskustelemaan miten hyvää musiikkia se onkaan. Siwasta hankitut alkoholituotteet käyvät pelottavan terhakkaasti kulmaan. Päiväkänni on tosiasia. Jännäkakat ei kuitenkaan kupli enään ollenkaan suolessa, ny o vitun hyvä fiilis. Kiitti Karhu, tuo elämän palauttava nektariini! Ja jos joku raakilekretiini ei tajua miksi siellä kuplii niin miun pitäs soittaa biisi tai jopa pari Yhtyeen keikalla. Mie lähen ny soitteloimaan, toivottasti mokaan itteni! Kassellaan

Itse Keikka


Yhtyeen taistelijat ovat myöhässä. Keikka alkaa vartin myöhässä, tämä ei haittaa, sillä lääkintäalikersantti Jontte tarjoaa Tounille olutta vartoessa. Käy hyvin kulmaan! Paikalle ilmaantuu myös onneksi Kukkalapion verbaalinen laulutaiteilija Slaitila. Ilmassa on jälleennäkemisen riemua! Eunukit At Sataraksa ja Samppa ovat myös paikalla digitaalisten tallennusvälineiden kera. Tarkoitus on ikuistaa sulttaanien mokailua.

Yhtye veivaa settiään ja saatana, pojat osaavat soittaa. Biiseissä on useita sointuja ja sit sellasia, ööö, mitä ne ny on, sooloja tai jotain sellasta. Mie oon iha ällikällä lyöty. Lopulta koittaa kliimaksi ja kolmikko Touni, Jontte ja Slaitila nousevat lauteille. Yleisössä naiset valuvat reisilleen ja pojat pyörtyvät kiihoksissaan. Keikka alkaa täydellisesti kun Touni mokaa jo toisen soinnun vai mitä vitun säveliä ne onkaan. Ilmoille kajahtaa, VITTU, ja soitanta alkaa alusta. Soitannasta ei ole niin kummempia muistikuvia kuin että heviriffi laahaa Tounilla pahasta muiden jäljessä. Tämä johtuu täysin siitä, kun eturivin tyttö näyttää tissejään miulle ja keskittymiseni herpaantuu oitis... Kyse ei ole siis siitä että mie en osais soittaa! Vittu mie näin ekaa kertaa elämässäni tissit vaikka siinä välissä oli rintsikat ja villapaita.

Soitetaan Oletko katsonut jälkeen vielä Naidaan Jessicaa perseeseen. Tämä kulkee ilmeisesti jo paremmin? Ainakin itse saa jo keskityttyä paremmin, kun eturivin tyttö peitti tissinsä ja miesystävänsä paljasti kiveksensä nähtäväksemme. Tämän jälkeen tuijotin sitten peloissani keskittyneesti vain kitaraa ja soitanta kulki oivasti jo paremmin. Einon lainakitara on parhaus, paree ku oma risuni.

Pitää vielä mainita, että Yhtyeen verbaalinen kuuluttaja Oskari, oli täysi hevisulttaani. Miehen laulelointi ja verbaaliset välispiikit tihkuivat parhautta. Toivotan miehelle hienoa uraa ja onnea naisten kanssa!

Keikka oli ihan vitun hyvä. Kukkalapion biisit soitettiin täysin nappiin, eli väärin, väärässä tahdissa ja päin vittua. Jonttea lainatakseni, kaikki menee päin vittua paitsi kyrpä.

Epilogue


Keikan jälkeen olut käy jälleen kulmaan, vaarallisen terhakkaasti jopa. Huomenna olisi töitä ja ei viitsisi olla taas krapulan takia pois. Kalifit Jontte, Touni ja Samppa siirtyvät soitannan jälkeen Cittariin tuoteostoksilla. Kaljaa ostetaan, mutta Samppa ottaa mukaansa vain liukuvoidetta ja tomaatteja. Haiskahtaa homoseksuaaliselle toiminnalle..........

Pyörimme Jonten kanssa kaupungilla tutustuen alkoholituotteisiin ja tiiraillen nuoria naisia. Kuola valuu pitkin leukaa, sen verran rintavia naisia on jälleen liikkeellä. Bongaamme myös Pate Mustajärven näköisen naisen, koemme siis elämämme nautinnollisimmat heijarit.

Turnauskestävyys pettää Tounilla ja on pakko luovuttaa. Mies lähtee Siwaan ostamaan pakastepizzaa ja kohti kartanoaan. Kartanon viinakaapin korkkaamaton konjakkipullo kuitenkin kutkuttaa petollisesti ja siihen tekisi mieli tarttua, mut vittu ku on töitä huomenna. Tai jos mie otan vaan yhen lasillisen.. *hetki myöhemmin* Vittu lisää!! :P

Pätkä keikasta juutubesta löytyy täältä
ja
toinen tästä
On olemassa pieni mahdollisuus, että ylläolevien linkkien klikkaaminen vie sinut eläinpornosivuille. Etene varoen!

Kirjoitettu Thursday 09.08.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: