Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Pelko on saanut vallan...

Faniutunut on mielestäni hauska "perfekti" verbi. Ei kuulosta niin pahalta kuin substantiivinen muotonsa. Tykkään myös fanittaa sanasta. Fanit kuulostaa tosi töksähtävältä samoin kuin faneja. Miksi fani sanaa ei voisi korvata faniutuneilla ihmisillä. "Hän on faniutunut yhtyeellesi." tai "Tuolla tuo faniutunut kansa metelöi saadakseen teidät lavalle." Faniutuneet odottavat. :)

Mä taidan olla faniutunut. Se kuulostaa hyvältä. Voin jopa sanoa sen ääneen X) se kuulostaa vähän samalta kuin rakastunut..faniutunut...rakastunut..faniutunut. Olen faniutunut...olen rakastunut... kivan hempeetä! hahaha

Mä oon miettiny tota rakkaushommaa.. polttava puheenaihe on se että kestääkö ensirakkaus ikuisesti? saan tarkkailla sellaista vierestä kun seuraan siskoni elämää, enkä IKINÄ halua sellaista. (ei millään pahalla) jokainen suhdehan on erilainen kun on kyse eri ihmisistä. Itse keskityn luomaan ystävyys ja tuttavuussuhteita. Tosin tänään kävin mäkkärissä hesassa. en varmaan vuoteen ole syönyt mitään mäkkiruokaa ja nyt piti mennä muistuttamaan miksen ole enkä mene. Siellä oli myymässä poika (ei mikään hullumman oloinen) ja tein tilaukseni hänelle niin nopeasti etten lopulta muistanut mitä tilasin. Olin hieman hämmentynyt kun se poika hymyili minulle sillain. Kattelin kun se latoi kamaa mun tarjottimelle. sanoi tuovansa hampparin pöytään. Mua rupes jännittää ihan hirveesti! Se tulee vielä mun luo!! no menin ja etsin istumapaikan enkä pystynyt syömään!! kaikki ruokahalu meni! no sit se poika kiipes portaita ja taas hymyili, olin ihan hämmentynyt ja punastelin kun se tuli mun luo ja sanoi jotain mitä en hermostuksissani kuullut. Sitte se vielä hymyili ja meni pois. söin pikkasen ja heitin loput roskikseen. Oli pakko poistua sieltä nopeesti ja vähin äänin. huh.. en mee enää ulos yksin syömään! mulla oli semonen olo et nyt eletään tosi vaarallista aikaa ku posteljoonipoikaki näytti ihan not bad!!!


Mun mielestä pitää olla joko mustaa tai valkoista. Jos vaihdan järjestystä kotona nii todellaki vaihdan kaikkien paikkaa tai sit eniten ärsyttää semmoset kaverit jotka värjää tukkansa blondista "tummax" joka on joku kullanvärinen. EI SE OO TUMMA!!! tumma on oikeesti vähintään tummansuklaan ruskee. ärsyttää tommonen harmaan alueen suosiskelu.

Mun fiilis on nyt my chemical romancen -I don´t love you ja maj karman -pohjola/ukkonen ja varsinki neon2:sen mä löydän sut!! siit tulee hyvä fiilis <3

Kirjoitettu Thursday 28.06.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: