Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

tarinaa toisen perään

Tänään opin taas uutta mikseristä. Osasin laittaa itteni faniksi melkeen jokaiselle pitämälleni artistille. JES!! Pisteet mulle kotiin!! Saa halata ja suukottaa :) Tässä just kattelin tota mun listaa ja huomasin itsestäni taas kerran sen kuinka pidän enemmän pienen suosion omaavista yhtyeistä kuin kassamagneettihittikoneista. Vaikka olihan sielä listalla muutama sellanenki. Sitten ku yhtye tulee suosituksi se ei anna mulle enää mitää tai pikemminkin mua alkaa pelottamaan. En mahdu yleisön sekaan saati näe yhtään mitään. Nykyään kun ulkomaatkin on valloitettu, en saa enää samaa tunnetta kun oli silloin Karijoen kasinolla jolloin jaeltiin ruusuja ja kiitoksia yleisölle. Uusimman levyn ostin jos vaikka kipinä syttyisi uudelleen, mutta aika vaisuksi jäi tuo viimeinen esitys.. tuli liian lähelle mua sen anti..

Jonain päivänä haluaisin viedä isäni katsomaan Phil Collinssia tai brian adamssia, tykkään heistä itsekkin oikein kovasti. Ihania lauluja <3 klassikoita. rod steward on kanssa aivan mieletön! Jonain päivänä iskä, jonain päivänä....
all for love... strangers like me..tai you´ll be in my heart <3

Itämainen musiikki ja rytmikkäät lattarit ja rumpubiisit iskee muhun tosi kovaa!! noita kuunnellessa tekee mieli alkaa vatkaa kroppaa ja mikäs siinä samalla kun esim. siivoaa tai tekee ruokaa, makaronilaatikkoa..nam. Oon jääny uusimmista itämaisista hiteistä jälkeen ku en oo tanssikoululla työni takia kerennyt käymään... Perkeleen kulttuurityö..no ei, oikeesti rakastan hommaani! enkä malta odottaa tulevaa!! Semmonen biisi ku harem on pakko nostaa esille.. ihan mieletön!

Olen helvetin naiivi. En tiedä oikeasti oikeista klassikoista mitään. Mutta otan sen vahvuutena. Kun kuulen musiikkia en osaa verrata sitä muihin. Tunnen huonosti cover biisin (no nyt valehtelen) mut kumminki. Viime vuodesta alkoi mun perehdyttäminen erilaisten musiikkilajien maailmaan, joten älä kysy mitä mikäkin edustaa. Pitääkö tässä maailmassa olla julma ja kylmä jotta saisi oman tahtonsa läpi.. se on ihan perseestä! haluan uskoa ihmisiin vilpittömästi ja ennakkoluulottomasti. tiedänpä etten voi luottaa toisen vilpittömyyteen jos joskus saan tämän vilpistä kiinni. Mutta se ei silti vaikuta siihen että menettäisin uskoni muihin ihmisiin. Ei kaikki ole kusipäitä!

Taidan käydä täyttämässä lasini punkulla. Mulla on täällä mielettömät inspikset ku taas oon kaivellu musiikillisia sisältöjä. Tekee mieli piirtää ja tehdä koneela kuvanmuokkausia ja jullareita ym.. en vaa tiedä mistä alottais, koirastani pitäs väsätä juliste ainakin <3 jalluseni

Kirjoitettu Sunday 24.06.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: