Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

hyvällä tuulella!!

Tänään asfaltti tuoksui sateen jäljiltä. Nukuin junassa TAAS (ja annoin ilon aihetta kanssamatkustajilleni kun pomppasin pystyyn juosten junasta ja palaten takas ku se ei ollutkaan viel mun pysäkki) Sanoin vaa vieressäni istuvalle tyypille et joo ei tainnu olla viel mun pysäkki ja se vaa naureskeli ja mutisi jotai et joo ei tainnu olla...nolotus... no kertaakaan en oo viel menny ohi keravasta. Oliski kiva herätä joku kerta tampereelta ja soittaa sielt mummille et joo jos joku mu veis koiran puolestani ulos ku ite en iha just kerkiä kotiin.

Meil on töissä jännät paikat ku kohta pitä kattoo et kaikki on varmasti valmista ennen lähdön hetkeä. Voi suorastaan aistia joko iloisen odotuksen tunteen tai kauhun siitä saadanko kaikki valmiiksi ainakin omalta osaltani. Itse aion pakata mukaani kasakaupalla purnukoita mm. aurinkorasvaa, after sunia, mobilattia, ice geeliä, antiseptistä käsienpesuliuosta, kasapäin lääkkeitä ja ea tarvikkeita, kosteusvoidetta kiloittain ja urheilurintsikat jotta voin juosta paikasta toiseen ympyrää! Kuukausi ulkoilmaduunissa "kentällä" niinkuin csi:ssa. Oon toisaalta onnessani kaikista miesten töistä joita tehdään. Aion oppia kaiken!! (no ainaki melkein) suunnitelma joka ei ehkä toteudu: Roikun niissä tekniikan tyypeissä ja kyselen mikä mikäkin piuha on ja mihin se liitetään ym. Olen jo pikkasen opetellut availemaan niitä soitin laatikoita tai niitä semmosia arkkuja. Haluisin oppia kokoamaan festarilavan, lavastuksen ja valot soittimia myöten, mut luulen ettei mun anneta kyl kenenkään soittimiin koskea...ja ehkä niin onkin parempi. Olen innoissani ja olen nimenomaan parhaimillani kun minulla on jokin homma hoidettavana ja varsinkin ulkona "kentällä".

Oon asentanu mun kajarit iha päin helvettiä!! basso tulee suoraan vasempaan korvaan ja noi kajarit on liian...sillei ettei voi kääntää yhtään päätään tai toisesta häviää ääni...jos joku nyt ymmärsi mitä yritän selittää. Olen siis tekniikan ihmenero. JEI!!

Tänään yx helkkarin netti lasku tippu luukusta. 60e enkä oo päivääkään käyttäny joutsenossa nettiä toukokuusta alkaen. Soitin ja ne väitti etten ollu sulkenu koko paskaa, ne siat!! olin sulkenu netin jo huhtikuussa!!

Nyt etin jonku hyvän biisin..hmm.. 30 seconds to mars -attack- loistava kipale! charonin -colder ja edwardin -anymore ne aion kuunnella nyt ja sit niiden jälkeen fiilistelen hinderin- lips of and angel, snipe driven -melodramatic, icp:n please don´t hate me ja staminan -ovi biisien tahtiin. ihania herkkukipaleita. Ja kun olen käynyt hakemassa teetä niin musta tuntuu et haluun kuunnella scandinavian music groupin -ylpeä sydän biisin ja rumblecityrollerssin hallusanations biisin..

Mieletöntä miten voi olla niin hieno fiilis ja sää!! jallu söpöilee <3

Kirjoitettu Tuesday 26.06.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: