Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mr Lotharin viikko 30/2009

Maanantaina vaihdoin Bemariin vanteet ja renkaat.

Tiistaina kävin katsastamassa BMW:n.

Keskiviikkona minulta julkaistiin taas kaksi uutta videota osoitteessa www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php , toinen niistä on kuvattu Kevätriehassa ja toinen on Jennan ensimmäinen aikuisviihdevideo.

Torstaina oli vuorossa Ferrarin huoltopäivä.

Perjantaina käytin päivällä Bemarin huollossa, sitten läksin pelaamaan jalkapalloa ja sen jälkeen olikin jo kiire hakemaan yhtä tyttöä junalta. Illalla meidän piti käydä ihan vaan yksillä paikallisella terassilla, mutta miten ollakaan törmäsimme siellä minun kavereihin ja ennen kuin huomasimmekaan oli valomerkkikin tullut.

Lauantaina päivä meni huvilalla auringonoton merkeissä, mutta illalla päätimme sitten pitää limusiini bileet eli kutsua tuttuja ottamaan kuppia oikein huolella. Alkuillasta olin sitä mieltä että voisin itsekin juoda kumaran, mutta siinä vaiheessa kun kuski kurvasi limusiinilla Iiwarin eteen ja läksimme viemään Ferrarin talliin oli innostukseni juopotteluun jo hiukka laantunut. Krouviin päästyämme ajattelin kuitenkin korjata tilannetta ja tilasin testi mielessä prikallisen lemon fisuja, joista en sitten kuitenkaan viitsinyt itse juoda kuin yhden koska kyseinen juoma oli mielestäni aivan hirveän makuista. Siispä tyydyinkin muutamaan lonkeroon ja katselemaan kuinka muutamat muut vetivät viinaa naamaan kaksin käsin.

Sunnuntaina päivä meni laiskotellessa, mutta illalla lähdettiin taas kavereiden kanssa baanalle limusiinilla. Ensin kävimme Mäntyharjun ravintoloissa ja sitten suuntasimme Lahteen. Lahdessa törmäsimme muutamaan minun vanhaan tuttuun ja niinpä reissu venyi lopulta sen verran että pääsin nukkumaan vasta kuuden jälkeen aamulla.

Limobileistä otettuja kuvia löytyy osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=543251

Kirjoitettu Monday 27.07.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: