Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Toisinajattelusta...

Oottako muuten huomannu, että asioita - siis ihan kaikkia - voi ajatella monelta kannalta. No, joku varmaan on huomannu (jos on ollu ovela; ) näistä mun jutuistakin viitteitä siitä. Se on sitä ideointia, että keksii uusia näkökulmia ja tapoja tehdä asioita. Eli lyijykynällä voi tehdä muutakin kuin kirjoittaa... sillähän voi yrittää vaikka kaivaa nenää tai sitä voi käyttää lusikkana ja sekoitella aamukahavin sokerit tai jos niitä on kaksi, niin niillä voi vaikka syödä sushia (Sitä raakaa kalaa! Yäk!), jos siitä sattuu tykkäämään... joku tykkää siitäkin : D ihimeellistä touhua! No, syökää mitä haluatte - mitäs se mulle kuuluu... mutta muita ei saa pakottaa syömään sitä, jos ne ei halua, vaikka itse tykkäis kuinka lujaa siitä - sushista siis. ; )

Se, että osaa ajatella asioita monilta eri kannoilta, antaa kyllä aika hyvät mahdollisuudet tehdä asioista juuri sellaisia kuin haluaa - tavallaanhan sillä voi muuttaa koko maailman. Jos vaikka sattuu sateinen päivä ja on tottunut kiroilemaan kurjia säitä (Teheny siitä ikään kun tyän ittellensä... alakaa aamusta kiroilemaan tämänpäiväistä säätä ja menöö postilaatikolle kiroilemaan sitä naapureille samalla muistuttaa eilisen säästä kuinka hyvä se oli ja ennustelee huomista päivitellen: "Kyllä se takatalavi viälä siältä tuloo! Uskoppa mua ja sano mun sanonehe!!"), niin senkin voi kääntää positiiviseksi asiaksi. Kyllä se on kiva ku tulee tuota vettä! Ei tartte nurmikoota kastella! Ja pudistuu tua autokin taas vähän - ei tartte heti Essolle lähtiä. ...ja sitä rataa ; )

...ja jos joku ny orottaa siälä kuala suus, notta luettelisin kaikki maailman asiat, jokka voi ajatella toisin, niin soon kyllä ihan turha luulla. Ajatelkaa itte omat asianne niin toisin ku haluatte! Emmää ny viitti kaikkia teirän pualesta teherä! Mullon muutaki tekemistä! ; )

Hyvää huomenta kaikille! ...tai päivää... tai iltaa... tai yätä... riippuu vähän koska ootta heränny... ; )

Kirjoitettu Tuesday 03.04.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: