Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Otsikoista...

Tänään on perjantai... muistaakseni : ) ...joskus menee päivistä sekaisin, kun oikein on kiirettä ja hulinaa. Joku tietenkin voi välillä mennä sekaisin monesta monesta muustakin asiasta (esim. naapurin Päivistä jos semmonen sattuu asumaan naapurissa - meidän naapuris ennen asui, mutta ei asu enää. Ja toisen seinän takana asui Jorma.... enkä mennyt sekaisin niistä kummastakaan !...tai ainakin luulen niin...?) tai aineesta... huumehia ei muuten kannata kenenkään syärä yhtään - luulen tiätäväni sen, vaikka en oo koskaan niitä maistanukkaa - aamupalaksi tai muutenkaan : P

Tupakkia on kyllä menny enämpi ku lääkärille uskaltaa sanua (....mitä täs ny pari tupakkia... (Toppaa!)...Jopen äänellä - sillä möreällä sanottuna)... päiväs) ja joskus on kaliaaki (...(Rommia!) ...sanottu samalla äänellä ku tuas erellisellä rivillä ;)... juatu vähän enee ku janohon kuolemisen välttämiseksi olis vaarittu : D ...ku se on ollu muka nii-iin hyvääki, notta mitä enee sen paree..

Niin, siis aiheenahan oli tuo "Otsikot" ja niihin liittyen tuli sellainen ajatus, että tavallaanhan jo päivän nimi määrää hyvin pitkälle sen miltä herääjästä aamulla tuntuu ja sen "tarinan" jota sinä päivänä tapahtuu tai tulee tapahtumaan sekä sen kokonaisasenteen jolla päivän tapahtumiin suhtautuu.... kokeilkaapa vaikka! ...lähtekääpä tänään siitä ajatuksesta, että tänään onkin vaikkapa maanantai - JJJJJES!!! ....uusi viikko alkaa taas ja hyvin levätty viikonloppu takana! Hienoa, loistavaa!! ...ja pääsöö taas töihin oikeen kunnolla - onhan täs makoiltukin jo monta päivää ; D

Maanantai on ehkä semmonen päivä, josta vähiten tykätään - noin yleisesti. Tiistai on sitä paree, mutta vain hyvin vähän. Keskiviikko on jo monille ns. "pikkulauantai" ja torstaina näyttää jo aika lailla siltä, että viikosta on sittenkin mahdollista selvitä hengissä - valoa näkyy jo. Perjantai on semmonen loppusuora, joka on jo aika heleppo taapertaa. Lauantai - ainakin mun mielestä - on viikon paras päivä! Se on jotenkin niin leppoisa eikä vielä tartte pelätä sitä maanantaitakaan, kun on sunnuntai siinä välis suojana... ja sitten sunnuntai on vähän semmonen kummallinen... outo : o.. ei oikeen tierä, että onko se vanahan viikon loppu vai uuren alaku... siitä päivästä en oo oikeen koskaan tykänny. Joku saattaa tietysti tykätä siitäkin - ja saa tykätä ihan vapaasti! ; )

...no, jos ny kuitenkin jollain on sellaanen "viilis", että tänään on pakko päästä "raralle" ja viihtehelle, niin siitä vaan. En moralisoi yhtään! ...se on kaikilla se oma vapaaehtoonen valinta : ) ...ja se viälä tähän lopuksi, että se alakoholi on kuitenkin aina jollain tavalla mukana täs ihimiselossa - jos ei sitä jua itte, niin sitte sittä jua joku muu ja sekin vaikuttaa tähän perjantain luonteeseen. Aina vaan kannattaa teherä asioita niin, että niistä ei koidu muille mitään hirveitä kärsimyksiä ja se onkin ehkä vaikein juttu. Sitä kun monesti luulee, että: "Määhän saan teherä mitä haluan!" ja että: "Älä kuule mulle tuu opettaha - kyä mää ny tiärän ...tana!" ...TSUP! ...Kluk, kluk, kluk, kluk... ääääh! ...röyh!

...tämä tästä tällä kertaa ja hyvää viikonloppua kaikille = )

P.S. Nyt ei tullu mitään mieleen tuon jutun jäläkehen, mutta ajattelin kirjoottaa tän "peeässän" kun oon jo niin monesti sen ennenkin kirjoottanu ja tästä on tullukki jo näköjään tapa ; )

Kirjoitettu Friday 30.03.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: