Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Metsäpäivän poika

Today is Pungenday, day 59 in the season of Bureaucracy, 3173.

Dragican randomtajunnanvirtapäiväkirja on täällä taas, pelastamassa tasan ei kenenkään, mutta pilaamassa 1½ albanialaisen päivän! Hip hip hurraa!

Eiköhän tästä viikosta hengissä selviä. Muistin tosin juurikin 12 sekuntia sitten, että pitäisi ehkä lukea huomiseen saksankokeeseen, mutta ehtiihän sitä vielä. Ach, du bist ein Sauerkraut und ich heiße nicht Wilhelm, mein Name ist Wolfgang, jævlascheißeperkele. Hvað kaupir þú oft brennivín? Jag heter Tatu och jag tycker om pojkar, twll dyn i'r cwin und dra til Helvete din jævla fitte. Hail Eris, all hail Discordia!
http://omglol.kerrolisaa.com/2/8426.jpg
Minulla on liian vähän aikaa. Kellotauluklaustrofobia. Ja aika päämäärättömään haaveiluun vedetään poikkeuksetta yöunista. Kolmesti viikossa harkat, koulu + linjassa istuminen vie kohtuuttomasti elämää, tahdon ehtiä lukea kirjoja, kirjoittaa Thelema-mythoksen loppuun, eksyä syksyiseen metsään kun se vielä on mahdollista ja tässä virkkeessä ei ole mitään järkeä, mutta ei se mitään. Pitäisi jossain vaiheessa jaksaa sitä islantiakin opiskella. On se tavallaan turha vedota ajanpuutteeseen, kun olen istunut tänään koneella suunnilleen siitä asti kun tulin kotiin, mutta tämä ei ole mikään tapa. En minä ole edes keskimäärin paljon koneella. Oikeasti. ("Heh, kattokaa kun se yrittää uskotella itelleen että sillä on elämä!") Ehkä yritän hukuttaa jotain lähipiirini tämänhetkisen tilanteen aiheuttamaa alitajuista turvattomuutta ja tukahduttaa oikean elämän huolet uppoutumalla syvälle netin syövereihin. Kyllä, tuosta teoriasta minä pidän. Kerrolisaa.com on omiaan aivojen nollaamiseen. *Rolleyes*
Mutta täytyy myöntää, että ehkä voisin kuitenkin käyttää aikani vähän järkevämmin kuin kirjoittaa blogia, jota kukaan ei lue. Angstiaaa! Miks kukaan ei rakasta mua? Nyyh.

Kirjoitettu Thursday 04.10.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: