Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kuosista kuosiin

Ekaks piti dissata se mummo joka ajoi yli, mut nyt perkele!

Kävelin sauvoineni kadulla.. Salomonilta olin menos kotia ja mitä v****. Tuttua jengiä tuli vastaan ja naureskelivat sauvoilleni. En välittänyt, kävelin ohi. Perästä kuuluu huuto: "ootko sä kuuro, me puhuttii susta". En välittänyt.. Jatkoin matkaani.. rauhallisesti.. Yht' äkkiä joku niistä viskas mua jollai kivellä, ohi. Teki mieli nauraa, mut hymyilin itsekseni. En katsonu taakseni. Se oli virhe, sillä pian joku potkaisi minua. Selkään.. meinasi horjahtaa.. Sitten toinen ja kolmas potku. He halusivat minut maahan, joten tähtäsivät jalkkoihini. Yritin kaivaa moraa taskust, mutta nämä 4 ketaletta potkivat minut tajuttomaksi. Kun heräsin, oli ympärilläni väkeä.. pian kuulin sireenit. Jätkiä en käräytä, en ole vasikka. Ties miten syvään pulaan joutuisin. En kehtaa edes haukkua, mutta ketuttaa tää tilanne.
Äänitorvikin meni jotenkin paskaks, joten räppiin en kyennyt. Ärsytti, kun ei saanut edes puhua.. piti käyttää paperia kirjoittamiseen.. lepo mukaparasta lääkettä.. pah.. tuskaa se teki!

Nyt olen taas kunnossa. Siihen mummoon liittyen teen kyl biisin. Hitto ku ajoi yli.. hitto ku joutuu vielä vuoden varmaa käyttää näit saatanan kävelysauvoja! Vittu se oli nii sokea ettei nähnyt! Juttu on vanha, mut seuraukset tuoreita. Mitä väliä vaikkei rouva pääse kuunteleen sitä biisiä.. minun täytyy purkaa raivoni johokin.

Salomon saa miksata pari biisiä, sitten lisään ne tänne. Ensviikoln nauhotteleen lisää. Siihen asti, morjens!

PS: Nyt saatte kuulla Salomonin pikuveljenkin ääntä, tosin heliumi pitosena!

Kirjoitettu Saturday 16.12.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: