Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Rankka päivä !!!!!!

05:45 - Hän herää. Pientä krapulaa eilisen pikaterassi-rupeaman jälkeen. Mutta joo...
06:10 - Hän polkee töihin. Mp3-soitin soittaa Magnumin levyä Vigilante.
06:25 - Hän jarruttaa työpaikan pihassa. Vigilante on tehnyt tehtävänsä. Olo on virkeä ja jees.
09:44 - Alkaa jo vähän v*tuttaa tää touhu. Mutta hän ottaa rauhallisesti. Hyvin rauhallisesti.
10:05 - Hän soittaa ystävälleen Tuomelle(ks. artisti: Tuomi). He keskustelevat niitä näitä. Keskustelussa käy jälleen ilmi se tosiasia, että naiset ovat hankalia tapauksia(tietysti poikkeuksiakin on, mutta...). Myös tuleva Graham Bonnetin keikka aiheuttaa keskusteluun sivukäänteen ja näin ollen pidentää puhelun kestoa.
10:25 - Hän kysyy työkaveriltaan Jenniltä neuvoja, mitä seikkoja pitää ottaa huomioon kannettavan tietokoneen hankinnassa. Jenni antaa neuvoja. Lisäksi Jenni konsultoi höpönörtiltä vielä tarkempia faktoja. No niin.... nyt on paljon lisätietoja - hän kiittää.
10:40 - Hän käsittelee Ruotsista puhelimitse tulevaa Ericsson-vikatyötilausta. Vastapäässä englantia "intialaisella" murteella puhuva mieshenkilö. Asentajan oltava a.s.a.p. pääkallonpaikalla. Reitittimelle tehtävä seuraavat toimenpiteet: "Move card and power- reboot".
10:53 - Hänen vatsansa kurnii. Hän menee kohta ruokatauolle.
12:21 - Hän tuntee hieman syyllisyyttä siitä, että hän käyttää hetken kallisarvoista työaikaa tämän päiväkirjan kirjoittamiseen. Hänen mielessä käy ajatus, josko jokin instanssi seuraa hänen toimiaan. Samaan hengenvetoon hän kokee suurta vitutusta, koska työpaikan tietohallinto on estänyt mp3-tiedostojen kuuntelemisen hänen tietämyskoneessaan.
12:24 - Kukahan v*ttu näitäkin juttuja lukee? Sitä saa kaikki miettiä hetken mielessään....
12:31 - Hän tarkkailee ukkostutkan kuvia netistä. Muutamat ukkosrintamat lähestyvät Suomea kaakosta. Hetken aikaa käy sääliksi tämän päivän iltavuorolaista. Sillä iltavuorolainen tulee olemaan kusessa - yksin. Hän toivoo, että sade olisi todella rankkaa. Loppuisi ainakin nuo Venäjän metsäpalot. Eikä tarvitsisi haistella tuota helvetin mahorkan hajua, jota on viime päivinä ollut ilmassa.
12:42 - Hän huomaa kirjoitusvirheen päiväkirjassaan ja korjaa sen välittömästi!! Hetken aikaa mieltä ahdistaa syvästi. Miten on kieliopin laita? Onkohan virheitä enemmänkin?? Nyt alkaa syke nousemaan. Pyörryttää. On vitun paha olo.... pitäisiköhän ottaa yhteyttä kotimaisen kielen tutkimuskeskuksen kieltenhuolto-osastoon? Saisi ainakin tämän oikeinkirjoituksen kuntoon.
13:00 Oho... kello on jo yksi. Hän muistaa isoisänsä sanonnan: "Kello on yksi... kahta käy...kohta lyö jo kolme". Prkl!!! kohta pääsee jo pois täältä! ....mutta...tuota ....otetaan nyt kuitenkin IHAN rauhallisesti. Eihän kello ole vasta kuin hyvin pitkälti 13:02.
13:05 - Pikainen visiitti Olympia-matkatoimiston sivuilla. Los Angeles-Las Vegas-San Francisco matka kiikarissa. San Franciscon edustalla olevaan Alcatrazin vankilaan on päästävä - maksoi mitä maksoi. Sillä Clint Eastwoodin tähdittämä "Pako Alcatrazista" on niin helv* hyvä elokuva.
14:09 Hän tekee töitä eikä ehdi pahemmin kirjoittelemaan joutavia....
14:20 Työn ohessa hän miettii Mick Marsin(Mötley Crue) terveydentilaa. Häntä harmittaa miehen raihnainen kunto.
14:35 Hän alkaa murehtimaan monista asioista, sillä hänen hartiolleen on asetettu niin suuri taakka. Onneksi Mick Mars hoitaa omat asiansa. Hänen asioitaan ei tarvitse järjestellä. Hän huojentuu hiukan.
14:45 Hän masentuu. Asuntolainaa on maksettava vielä 24 vuotta. Jatkuuko työt ja kuinka pitkään? Sitä voimme vaan arvella. Elinkeinoelämän suhdannebarometri on kovin oikukas. Ovatko osakeyhtiön sijoittajat tyytyväisiä kvartaalin tulokseen? Joudutaanko suuriin irtisanomisiin taas? Olenko minä irtisanottavien joukossa? Jumalauta - nyt tarvitaan miestä vahvempaa!
14:51 Juopoksihan tässä kohta tulee.... jos liikaa jatkaa tätä murehtimista. Katsotaan päivä kerrallaan. Niinhän häntä neuvoi eräs nainen, jonka kanssa hän aikoinaan seurusteli.
15:05 Hänen päätänsä särkee. Johan täällä on tahkottukin. Mutta vielä pitäisi tunti jaksaa.
15:23 Hän muistelee kultaista 80-lukua. Silloin elämä oli niin huoletonta ja mukavaa.
15:25 Hän muistaa 80-luvulta hetken, kun hän käveli levykaupasta ulos Judas Priestin juuri ilmestynyt Turbo levy kädessään. Oi niitä aikoja.... musiikki oli musiikkia eikä mitään trendipaskaa. Tosin, Turbon synakitarat ensiksi alkuun vähän säikäytti. Mutta nopeasti niihin kuitenkin tottui. Halford oli vielä silloin minulle hetero. Vaikka live-videolla koppalakki päässä ruoski moottoripyörää... tiukat nahkahousut jalassaan, poliisi-aurinkolasit päässä. Ei tiennyt tämä nuori poika vielä hänen touhuistaan.
15:32 Hän toteaa kuitenkin, että Rob Halford on kovin heavy-metal laulaja EVER. Halfordin seksuaalinen orientoituneisuus on sivuseikka. Annetaan herran pitää hauskaa miehisessä seurassa. Hän on sen ansainnut.
16:01 Hänen työpäivänsä on täynnä. Hän luovuttaa tältä päivältä. Mutta siis töiden suhteen.... tarina jatkuu vielä.
20:13 "Autuaita ovat puupäät, sillä he pysyvät pinnalla"
20:14 Ukkonen oli hajoittaa hänen tietokoneensa tunti sitten.
20:15 Hän on sitä mieltä, että nämä kaikki kirjoitukset menevät krapulapäivän piikkiin.
20:16 Nimittäin... normaalisti hän ei kirjoita päiväkirjaa.
21:52 Hänen lapsellaan on erittäin paha atooppinen ekseema. Pentu on kärttyisä 24/7. Yli vuoteen ei ole kunnon yöunia nukuttu. Hän valistaakin nyt kaikkia ihmisiä: "Älkää missään nimessä tehkö lapsia!!". Ei suunniteltuja, ei vahinkolapsia. Sillä elämänne voi muuttua todelliseksi helvetiksi! Hell Bent For Leather !! Leather Rebel !! You've Got Another Thing Comin' !! Some Heads Are Gonna Roll !! Breaking The Law !! Hot Rockin' !!
22:02 Hänen pitäisi käydä nukkumaan, mutta pentu huutaa taukoamatta. Ja mitäpä tässä turhaan nukkumaan käy. Sillä tunnin päästä on kuitenkin herätys. Eli... tuota... siinä...
22:05 Hänen päivänsä alkaa olla tässä. Judas Priest:Painkiller soi mp3-soittimessa. Se tappaa kivun talossa ja puutarhassa. Comrades, Hyvät Toverit, tämä on tosi. Kokeilkaa!
22:05 Hän kuuntelee vielä klassikko-biisin -> Judas Priest:The Ripper...
22:06 "You're in for surprise, You're in for a shock. In London town streets, When there's darkness and fog. When you least expect me, And you turn your back - I'll attack!!!!!!!!! ...hän ihailee moista kauhulyriikkaa. Kitaristit Glenn Tipton ja K.K. Downing ovat uskomattomia. Kakun kuorruttaa Halfordin ilkeä ääni. Voi pojat, kun tietäisitte!!
22:18 Hän toteaa että taas ollaan yksi päivä lähempänä hautaa. Hän ei ole pessimisti... ei optimisti... vaan realisti.
22:18 Priest-fani toivottaa Hyvää Yötä. Tää oli rankka päivä - mutta, sehän on vaan rokenrollia.... oho... hups... tarkoitan siis heavymetallia.

Kirjoitettu Tuesday 15.08.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: