Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Itsehoitoa, voi Christus

Rauhoittavia rituaaleja ennen nukkumaan menoa; Venyttele, syö kevyesti, lämmin jalkakylpy, hiero alaselkä? On varmaan rentouttavaa ja koomisen näköistä, kun hierot omaa alaselkääsi.. Jatketaan , sivele hartioillesi ja rintakehällesi tuoksuvaa geeliä tai hierontaöljyä. Varma astmakohtaus ja olisi rentouttavampaa hieroa geeliä vaimon rintakehään kuin omaan....Eteenpäin, rauhallista musiikkia, rentouttavaa laventelituoksua. Rauhoittavana musiikkina soittaisin Sepulturaa ja saisin toisen astmakohtauksen laventelista..

Etsi paras nukahtamisasento, esimerkiksi joogasta voi saada ideoita, niinpä, joku lootusasento vai? Selkä kramppiin!
Sitten tulee mielestäni paras ohje; Hengitä rauhallisesti. Näe sisäänhengittäessäsi täyttyväsi vihreällä valolla. Uloshengittäessäsi se leviää joka soluusi. Onko nämä hipit vetäny jotain vahvempaakin?
Jos saat häiritseviä ajatuksia, hyväksy ne, ni perkele äläkä valita!
Ohjeet antoi; J.Alihanka unifysiologian dosentti ja U-M. Grace www.aromatica. fi. Eikös nuo nimetkin jo sano jotain?

On säälittävää,että Mikko Leppilammella myydään jo sotaveteraanejakin. Jos Seura nro. 44 olisi yrittänyt myydä lehteänsä pelkällä Mikon Veikko-vaarilla, niin eipä lehti varmaan olisi myynyt yhtä paljon. Nyt Mikko hymyilee kannessa vaarinsa kanssa ja noin 200.000 naista ostaa lehden ja alkavat yhdessä pelkäämään koska Mikko menettää vaarinsa.

Sitten.... voi Christus!

On hienoa, että Suomalaiset bändit menestyvät maailmalla. Mutta on nämä Negativen pojat kyllä sellaisia Friikkilän siskoksia, että voihan vinetto. Kaameat Drag- meikit, karvat ajeltuna ja aivan kaameita homoposeerauksia, Jarkko Valtee ja Teuvo Lomankin jäävät toiseksi.

Nimet; JONNE AARON, LARRY LOVE, SIR CHRISTUS, voi saatana. Varmaan Christuksen isä edesmennyt Arwo Mikkonen kääntyy haudassa...Sitten tämä Christus- perkele kertoo vielä viiltely harrastuksestansa ja sanoo nuorille, että älkää viiltäkö itseänne ja on varmaa, että noin tuhat tyhmää viiltää itseänsä lisää....

Maajusille morsian, Negative sinne ja soppa olisi valmis. Olisi Pohjanmaan isätämies ihmeissään kun saisi pojat maatilalle, Aletaa kehittään ohjelmaa, nimi voisi olla " Voi Ristus ja muita homppeleita "

0630 Hyvää yötä ja huomenta!

Kirjoitettu Friday 03.11.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: