Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Helmee

Tänään saatiin nettiin tuo uusi biisi... Sessiomallinen sellainen. Siitä attelin puhua tänään:

Elikkä, oli tuossa kaunis ja kukantuoksuinen keskiviikko, ja koulussa oli taas kerran vipellys päivä rästiinjäändein leffaäänien takia. Siinä lomassa näin PP:n röökitauol, joka kysy mua mukaan sessiobiisiin. Olinpa siinä sitten että mitä vittuu, ihan sama. Messis ollaan. Ja aight. Messis oltiin.

Kuulin sit myöhemmin et idän-ihmemies Anthony on tulos kans messiin, ja siinä samassa teeteekin. No juu. Posse kasvo. Sitten, kuulin siinä juuri ennen nauhotuksiin menoo, että kuulu Puolikas on kans tulos messiin! Ja sieltä se sit käveli anthonyn kans koulun pihaan. Vittu mikä fiilis.

Mentiin tekee, ja itelle tuli tutuksi tuo vaikeahko doubletime-biitti. Ja fiilis oli mun mielest vitun hyvä tehä biisii, vaik aluks se olikin aika hajanaista touhuu. Ja vielä torstaina Ezk saapui mestoille räbäyttämään oman värssynsä, ja Anthony ja PP miksas biisin loppuun. Pääasias Anthony. Ja se biisi on nyt mikseris.

Emmä tiiä vittu, mut tulee vaan magee fiilis siit, et saatiin enemmän jengii messiin, kun se perus normi 3 mc:t omast piirist (vaik ny Ezkistä melkeen tullutkin yks mun parhaist äijist näin aikoin).

Mut jeah, sitä meillä, ja yks Nu-Metal prokkisbiisi kans valmistumisillaan, missä koottu meijän koulun lahjakkuuksia sieltä sun täältä lihatiskeiltä studiolle. Sitä venaillessa, tota kuunnellessa. Shiah- huokaus ja helpotus, se on ohi, Lyriq

Kirjoitettu Thursday 24.11.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: