Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mie oon

Jos monsteri laittaa kirjan nimeksi Mie oon Lordi, niin on turha ihmetellä, ettei kirja myy. Tässä tapauksessa jopa Hämäläisen Iso D on raflaavampi nimi vaikka kirja onkin ihan paska. Tuosta mie oon kirjan nimestä saa vielä jotkut hyviä ideoita, kuten vaikka:

Jari Sillanpää; Mie oon homo, Antti Tuisku; Mie oon runkkari, Mikko Alatalo; Mie oon idiootti, Dannyn 3. kirja; Mie oon impotentti, Matti Nykänen ; Mie oon säälittävä, Mikko Leppilampi; Mie oon joka paikassa, Tarja Turunen;Mie oon tyhmä, mutta miun mieheni on kusipää tai Teuvo Loman; Mie oon isompi homo kuin Siltsu.

On ainoastaan yksi "hevi hemmo" jonka voisin kuvittelevan käyttävän tuota mie oon, kirjan nimenä. Se on Kotiteollisuuden Hynynen. Hynysen kirjan nimeksi sopisi; MIE OON JOUNI KALERVO !

Putaansuu on itse valinnut kirjan nimen, miksi ei laittanut kirjan nimeksi vaikka; MIE OON PORO!

Nykäs Mattia viedään taas vankilaan, voi helvetti, onko lehtien pakko kirjoittaa Matista koko ajan. No siinä mielessä Matista on hyvä tehdä juttuja, koska Matti tekee mitä vain, kun saa vaan vähän " massia ja bissee". Paskalehdet käyttää Masaa hyväkseen, mutta ei se oikeastaan lehdistön vika ole jos Masa vaimoineen on idiootti. Sääli on sairautta!

Jos minä tekisin lehtijuttua Masasta, niin otsikko olisi; KEIKAN RAJU LOPPU, MATTI TUNKI MIKROFONIN PERSEESEENSÄ!

Toinen otsikko; SKANDAALI PORISSA, TAPOLA MYI TORILLA MATIN PASKAA MUSTANAMAKKARANA,KUKAAN EI HUOMANNUT.
Jutussa haastateltaisiin Porin vanhoja julkkuja. Paikalla olisi Grönin Eikka lomalla Floridasta, Neumann, V-P Ketola ja Jari Korpisalo. Kukaan ei tietystikään olisi voinut kuvitella mitä ovat suuhunsa laittaneet. Ainoa järkevä kommentti olisi; Siis oliks se puolukkahillo Merviltä, siis katos eiks ne pallukkaat ollukkaa siis puolukoita vai? Tämän huomaisi Korpisalo ja muut vaan ihmettelisivät.

Jotta ei menisi ihan järjettömäksi niin vaihdetaan aihetta. Tuossa joskus aiemmin ihmettelin Suomalaisten musiikkimakua ja ihmettelen kyllä vieläkin. 2000- luvulla ollaan menty parempaan suuntaan, jos ei lasketa oravia ja muita saatanan elukoita listoilla....

Suomessa onneksi on jo sen verran hyviä muusikoita, että ei tarvitse niin kovasti lainata ulkomaan hittejä kuin ennen.Iskelmämusiikki sitä tekee vieläkin, mutta ei onneksi niin paljon kuin esim. vielä 70- luvulla.
Toinen ihmettelyn aihe on se, että kun Suomalaiset ovat innostuneet jostain Biisistä, niin joka versio biisistä kelpaa. Tässä esimerkkejä:

72-vuosi; Pop Tops/ Mamy blue/vuoden 7.soitetuin
Roger Whittaker/ Mamy blue(viheltäen) 16.soitetuin
Kirka/ Mamy blue/ 26. soitetuin

Windows/ How do you do/ 35. soitetuin
Mouth and MacNeal/ How do you do/ 45. soitetuin
DANNY/ Vai niin, vai niin/ 17. soitetuin( kirkkaasti ulkomaalaisia parempi, hyvä, oi suuri Danny!)

Jep, jep ja muita esimerkkejä on todella runsaasti. Jos on kiinnostusta listoihin, niin kannattaa lukea kirja nimeltä; Sisältää hitin, kirjoittaja Timo Pennanen.

Nyt alkaa lääkekuuri ja kortisonihoito vaikuttamaan, muttei halutullla tavalla. Keuhkot on edelleenkin tukossa, mutta iho on punainen kuin antabuskuurilla viinaa juoneella ihmisellä ja iho liekeissä ja kutittaa niin HELVETISTI. Ei muuta kuin
GREAT BALLS OF FIRE!

KLO. 0356 Hyvää yötä ja huomenta!

ps. ei karhukaan aina riehu, se syö puolukoita välillä!

Kirjoitettu Thursday 16.11.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: