Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Maajussille pinsee ja muuta k-18 juttua

On se kyllä taitolaji saada tyhjästä kohujuttuja, kuten tämä k-18 juttu maajussille morsian sarjasta. Kukaan ei olisi kiinnittänyt mitään huomiota jos ei lööpit olisi repinyt otsikoita asiasta. Kysymys kuuluukin kuka hyötyi asiasta? No Maikkari tietysti. Nyt kaikki peräkammarin pojat alkavat katsomaan sarjaa, jos siinä tapahtuisi jotakin seksiin liittyvää...

On se Anssinkin hyvä jo saada jotain muuta kuin kotipihan lammasta. Oli muuten aika katu-uskottavaa katsoa lehdestä, kun nuoripari poseerasi SKOOTTERIN päällä, voi jeesus, oli varmaan käyty kylällä ostamassa ehkäisyvälineitä. Siellä on varmaan koko kylä hurrannut, että nyt tuo meidän Anssi sitten saa.. meinaan k-18 juttua!

Olen muuten kuullut, että nykyään maajussien poijilla on helpompi muuttaa kaupunkiin kuin ennen. Johtuiskohan se siitä, että ei ole niin kovaa koti-ikävää , kun pornokaupoissa myydään villalle haisevia pumpattavia lampaita.

Sitten on tämä Hevi-Teemu. Olisi se hienoa katsella kun Teemu perustaisi heavy bändin. Kyllä kalpenisi Rob Halford Judas Priestistä nahkahousuineen ja moottoripyörineen lavalla, kun meidän Teemulla olisi kaksi John Deereä ja paskaset haalarit. Mikkiteline olisi paskatarikko ja hittibiisi; Nussi kanaa!! Kaameeta hevi runttausta, tukat heiluis ja hiki lentäis. Jengi ihan hulluna. Tapahtuman nimi olisi Farmer Heavy Festival ja pitopaikkana Simon kunta. Tapahtuman kummina ja suojelijana olisi Suomen Keskustapuolue. Tätä täytyy alkaa kehittelemään, paitsi taisin justiinsa saada Simoon porttikiellon.

SDP;n puoluesihteeri sanoi Uutispäivä Demarin haastattelussa, että haluamme pelastaa maailman ja maapallon. Mitähän tuo sitten tarkemmin ajateltuna tarkoittaa? Hetken mietittyäni tulin iloiseksi, kun tajusin, että Demarit meinaavat lähettää Tuomiojan ja Lipposen ulkoavaruuteen,hyvä juttu. Tuomioja kyllä varmaan saa suututettua vaikka marssilaisetkin, se ei ole hyvä juttu...

Vaasan City- marketille syvä kumarrus kun olette antanut lopputilin myyjälle paskasta palvelusta. Se on oikein! Juttu sinänsä oli aika hauska. Myyjä esim. oli sanonut viestissään, että olen ilmoittanut teistä Prismaan ja Anttilaan ja hekään eivät halua sinua asiakkaakseen. Nooh, tässä kävi nyt vaan niin, ettei Prisma ja Anttila halua myyjää töihin heille, osuiko siis pilkka omaan nenään. En muuten olisi minäkään päässyt Vaasan City-markettiin töihin. Homma olisi tyssännyt jo työhaastattelussa kun Tavaratalon johtaja olisi antanut käsipäivää ja sanonut.: Minä olen johtaja Carita Morottaja, se olisi ollut siinä ja eikun moro, Vaasan veri ei vapise! Enpä kyllä muutenkaan olisi Vaasasassa päin liikkunut, paitsi jos Simoon matkalla......

Nämäkin vakavat miettimisen aiheet antoi Iltalehti To.16.10-06. Lukeminen kannattaa aina, sanoo Jörkka!

Klo.0436 Hyvää yötä ja huomenta!

Ps. Faktaa Simosta; asukkaita n. 3800, sijaitsee Lapinläänissä, Simo on Suomen soisimpia alueita, Simossa on myös Ravintola Wanha-Pappila ja Helmin Lounas-kahvila. JA MIKÄ PARASTA.... KUNNAN NETTISIVUT ILMOITTAVAT SEURAAVAA: PESÄPALLO ON SIMOLAISTEN KANSALLISPELI, AI HELVETTI KUN ON HYVÄ JUTTU! ME SUOMALAISET TULTAISIIN VARMAAN HYVIN TOIMEEN TEIDÄN SIMOLAISTEN KANSSA, KUN MEIDÄNKIN KANSALLISPELI ON TUO PESÄPALLO. NÄIN SE PIHKALA VAAN YHDISTÄÄ KANSOJA.
Toivottavasti näemme ensi kesänä Farmer Heavy Festivaaleilla Simossa ! Yksi kysymys vielä; tarvitaanko viisumia?

ps.2 Huomasin kieliopillisen koukeron. Toivottavasti simolaiset asuvat Simolla, eivätkä Simossa..... se olisi aika homoa...tai soitat vaimolle ja sanot; tulin vähän aikaa sitten Simoon..mitä miettisi vaimo sen jälkeen ?

Kirjoitettu Friday 17.11.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: