Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Deviant Tactics Studiossa!!

12.11

Notta Perkele oltiin innoissamme että vihdoin päästää studioon äänittään sinkkua. Poikain kanssa suunnattiin illasta treenikselle vetämään vielä pariin kertaa rallit läpi. Siittä kamat Seatin perseeseen ja menoks. Keskiviikkona allekirjoittaneen lisäksi lähti matkaa myös Flaa sekä ikuinen basisti pastori Mäkiranta. Matka meni leppoisasti matikkaheviä ja hauntedin tuoreinta kuunnellen ja paskaa jauhaen. Ja myös sakot tuli napattua varmuuden vuoksi kyytiin. Pienen suunnistus leikin jälkee pääsimme perillekkin. Opas majoittajamme Litris kosunen lähti miltein suorilta pastorin kanssa kylälle humppaileen ja flaan kanssa lähdimme kohti tirsamaata.

13.11

Kello herättää joskus 8 ja 9 tietämillä, hetken hämmästelyn päätteeksi aloimme litkimään aamu kahvia ja potkimaan pahansisuista juopporetku pastoria ylös. Lutakon pihaan saavuimme kympin tietämillä, mistä alkoin roudaus Thö Mastazei pajatso Niittykosken johdatuksella kohti pääkallo paikkaa. Ei muuta kuin rummut kasaa ja syömään, minkä jälkeen oli tarkoitus aloittaa nahoitus. Kun tarpeeksi monta virhettä oli tehty tarpeeksi monta vittu huutoa kuultu, rummut olivatkin jo purkissa. Mitäs me sitten tehtiinkään, no baariinhan me suunnistettiin. KYseinen ilta/yö oli erittäin sekava. Ilmaan jäi paljon kysymysmerkkejä, missä on flaa, miksi tuukka heräsi lutakon siivouskomerosta, ketkä olivat sisäkkäin Feaverin vessassa ja miksi litris heräsi munasillaan ja oli jemmannut kalsarinsa tyynyn alle.

14.11

Allekirjoittaneen aamu alkoin hounosti, jonkun x:n ruinattua kyytiä takasin kottin havahduin takaisin todellisuuteen. Kieltäydyin ja heräsin seuraavan kerran joskus iltapäivällä. Litriksen kanssa hetki naureskeltuamme päätimme suunnata studiolle. Perillä päästyämme olivat loppu retkuekkin saapunut jkl:ään. Tuukka oli heräillyt lutakon siivouskomerosta ja noudettuaan mäyrän kaupasta, aloittanut nauhoitukset. Eihän Tuukka "kello" Mäkirannalla kauaa nokka tuhise osuuksissaan. Joten Oli iltaan mennessa nauhoitettu jo rummut, bassot, sekä 80% kitaroista. Ja VITTU kun jytisi!!!! Vasilin soittaessa omia raitojaan, studiossa oli kuoleman vakava tunnelma, nimeltämainitsemattoman ihmisuhde paskan seurauksena. Kunnes hiljaisuus katkesi Samin kehottaessa Leppistä nakkaaman kolikon pakaroiden välissä sijaitsevaan nahka"pajatsoona". Kaikki piristyivät. Nokkelat kommentit: "soita paremmin, vitun toppahousu","barokkipelle" ja "myyrä" johadattivat illan päätökseen ja tuttu kuvio alkoi. Ja kaikilla oli tiedossa että tulevasta yöstä tulee pitkä. Mutta niin kuin tiedämme, että välillä on mentävä liian pitkälle kun ei muuallekkaan voi mennä.

15.11

Treffasimme aamulla jossain venäläisten pitämässä kepumestassa, kaikkien jälleen kadotessa erisuuntiin yöksi. myös Pajatso Sami tuli paikalle. Hetken flaan kustannuksella pilailtuamme päätimme suunnistaa studiolle. Päivä oli suhteellisen letkeä. Sovitus puolta hioimme kuntoo, synat narulle ja viimisiä kitaroita purkkiin. Ja homma alkoi näyttämään hyvältä. Ilta laskeutui, pakkasimme kamat ja kera VasiliLepikof, sekä Venäjävahvistuksen flaan kanssa lähdimme takaisin Treelle. Pastori jäi vielä mestoille, koska hänen oli määrä olla jetin mukana nauhoittamassa vielä sunnuntaina lauluja. Tosin ukson että taustalla oli jotain muutakin, kenties tuloaan tekevä yö. Ei siinä. Kun astuttiin jaloillamme Treen mantereelle, tuntui hetken hyvältä olla taas kotona. Ja matkasimme keskustaan.

16.11

Heräsimme pienoiseen kankkusee, mutta kepun, sekä fear and loathing in las vegasin kanssa selvisimme. Heitettiin kamat treenikselle. Puhelin soi. Laulut olivat valmiit. Hommat harvinaisen selvät. Soronnoo, sekä adjöt päälle! Ja kiitokset jkl hurjille.

Biisilista tulee olemaan seuraavanlainen:
1. Hollow eyes
2. Failure god(B-Puoli)
+Hollow eyes(Video)

Kirjoitettu Monday 24.11.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: