Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Suomiskene nykypäivänä

Kirjotin tän aiemmin mikserin keskustelufoorumiin, oli omasta mielestä ihan asiallinen pätkä että laitanpa sen tänne, eli tässä se nyt on: Jaa'a, onhan se suhteellisen heikossa jamassa nykypäivänä, pakko myöntää. Suomalainen skene pursuaa paskaa samalla tavalla kun muissa maissa, eli otsikon erittelemisen meidän ikiomaan rakkaaseen isänmaahan on suhteellisen turha.

Niin, itse asiaan. Teinit kuuntelee rähinää(paskaa) --> saa mielikuvan että hei, mäki osaan tehä tätä --> etitään jostai freebiitti ja surkee mikki ---> tehään paskat sanat ja se on siinä.

Suurin ongelma suomessa on HYVIEN ESIKUVIEN PUUTTUMINEN (Elastine, just sinä. Voit lopettaa nyt tähä hetkeen jos näät tän tekstin sen paskan suoltamisen, käänsit takkis kertaalleen). Suomesta toki löytyy monia asiallisia ja ihan kuunneltavaa, "aitoo ja rehellistä" hoppia, mm: Notkea Rotta, Pyhimys, Avain etc etc. Kaikki maailman Cheekin ja elastisen paska + muiden räppäreiden "asiakas"ryhmään kuuluu pissaliisat/fruidet, joita tässä maassa riittää, ja joka myös johtaa siihen että ne pääsee NRJ hits öynli listalle ja sitten ne onki yllättäen suomen parhaimpia hiphop-artisteja.

Tiedä sitten että saitteko muut mun pointin, mutta oli miten oli. Ite tykkään kuunnella kyseistä musiikkia ja olla osa kulttuuria ja heviletit jne saa mun puolesta miten paljon tahansa sortaa, haukkua ja murista mulle siitä.. ainoo ongelma vaan se että mua ei kiinnosta teidän murinat.

Kirjoitettu Wednesday 30.01.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: