Faces Of The Past, Eyes Of Tomorrow

ázwb | 22.10.2005 | Hardcore
6:39

Abandoned Soulin kanssa tehty haikeita trancecore/hardcore/industrial vaikutteita omaava tamppausbiisi.

Kokonimi:
Abandoned Soul & ázwb - Faces Of The Past, Eyes Of Tomorrow

Kuuntelemalla se vissiin selviää...

9.60   3101 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Kalaforn 23.10.2005
Ensikuulemalla parhainta antia, perkele! Kick potkii niin munille kuin perseellekin samalla vimmalla kuin Angerfist, hmm, tämä taitaa tosin potkia kovempaakin. Rumpulooppien käyttöä hiukan säästelty, mutta menee se näinkin, tavattoman hyvin. Melodia varsin hieno, mitä HC:ssa todella harvoin kuulee, no, ainakin saatiin se elementti tähänkin, nyt kelpaa kuunnella. Synkkä tunnelma antaa vielä sen loppusilauksen tähän, näin sen olla pitää, "iloa" ja synkkyyttä ja särökick!
0   +1 +2
 
8
Kari Runk 23.10.2005
Enpä viitsi kommentoida tätä uudestaan, jotenka laitampa tänne saman kommentin, kuin Abandoned Soul artistisivulle.
Tässä se tulee:

Mukavan tasaista menoa alusta loppuun, varsinkin melodiat sopivat tunnelmaan ja bassokicki oli jotenkin mukavan pehmeä, joka saattaa kyllä johtua tämän hetkisestä mielentilastakin (kännissä) josta saa syyttää mahdollisia kirjoitusvirheitäkin. Tuo pieni tempon muutos n. 3.30 min kohdalla piristi mukavasti biisiä ja alkoi jopa kohtalaisen hyvässä kännissä pää nyökkäämään nopean tempon tahtiin. Vokaalit olivat myöskin tasokkaat, vaikka siinä olikin miekkonen "mölisemässä", jotenkin se naisääni kuulostaa aina niin mukavemmalta, jota olisin tähänkin toivonut.

Kokonaisuudessaan mukavan laadukas biisi, joka olisi saanut olla hieman lyhyempi, n. 4 minuutin pituisena biisistä olisi saanut jotenkin eheämmän ja tasokkaamman kokonaisuuden, sillä nyt alkoi jo pituuden puolesta puuduttamaan.

Tässä tilassa kuunneltuna kuitenkin kasin biisi ja täytyypi katsella huomenna jos vaikka numero kohoaisi uuden kuuntelun johdosta ja biisikin uppoaisi paremmin. (täytyy vielä toivoa, että muisti pelaa)
0   +1 +2
 
9
MyDeath666 22.10.2005
Tässäpä oli taasen oikein raivoisaa ja potkivaa ultra-mättöä, ja vieläpä mätön lordin Abandoned Soulin kanssa tehtyä settiä. Oikein mieluisaa kamaa. Ja ne haikeaakin ihanammat melodia leikittelyt sopivat biisiin todellakin kuin nyrkki silmään. Eipä muuta kuin jatkakaa samalla mallilla eteenpäin niin kyllä hyvä seuraa!
0   +1 +2
 
10
Teknoaidi 22.10.2005
Mahtipontista, haikeaa, räjähtävää. Paljon vaihtelua ja varsinkin mättökohtaus... tästä ei biisi enää paljoa(jos ollenkaan) parane :)
0   +1 +2
 
10
Gonduumi 22.10.2005
No nyt on jo tosi kova meno, pidin varsinkin siitä kohdasta biisiä missä tempoa löytyi enemmän. Effectejä oli paljon ja ne olivat hyvin tehtyjä. Äänimaailma ja kicki olivat kohdalaan, kympin arvoista kamaa:J
0   +1 +2
 
10
chucky 22.10.2005
Todella hieno biisi...onnittelut biusan johdosta ;) kiwoi kikkoi taasen ja melot toimi ja naula pysyy päässä tiukasti ed. =) kiwa et 3:30 jälkeen tempo kohos,koska se oli piristys synkkään ja joxeenkin hitaaseen hc ralliin ;)
0   +1 +2
 
10
HauntingShadow 23.11.2005
Pakko käyä tänne sen verran sanoos et nyt ku olen kuunnellut biisiä iha sikanaa ni nuo puhesamplet sopii tähä biisii ku nakutettu..biisin nimen ja sit "tarinan kerronnan" takia..ekana lähetää rauhassa vähä iloista/surullista melodiaa..sitte tulee räimettä ja jälleen kerran mennään surulliseen kerrontaan..elikkäs voidaan huomata että biisissä sanotaa jotakin suuntaan..im never going back there...never...ja tarkottaa sitä et miehelle o käyny jotaa menneisyydes ;) näin mie ymmärrän tän biisin..menneisyys kummittelee mutta tulevaisuus tuo hyvää :D haha..ihme arvostelu tääki..joku faking biisin tulkinta :D no oli vaa pakko sanoa :P hyvin me vedetää xD
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat